Miért csinálom ezt?
Nagyon sokszor rosszul érzem magam.
Hánytatom magam,fiúkat keresek,de egy sem jó,mindenki csak kihasználna,a suli sem megy rendesen,most 4 tantárgyból bukok fél évkor,az egyik tantárgy fél éves,nagyon sok barátomban csalódtam,Facebookon mindenki nyalizni tud pl.osztályom,de mikor bemegyek a suliba le se szarnak.Ez a 3.karácsonyom,amit nagymamám nélkül töltök.Mama nagyon fontos volt számomra,1 emelet választott el tőle.
Koncentrációs zavarom van,pánikbeteg,egyéb kevert magatartás és emocionális zavarom van,és néhány fóbiám.
Most az idei karácsonyom teljesen tönkre ment.Beteg vagyok,lázas,minden,tanulni sem tudok,de muszáj feltennem a kérdésem,hogy nagyon sok ismerősöm van,de miért nincs egy rendes barátom?
Van két személy Facebooon,akikkel szorosabb a kapcsolatom valamelyest,de az egyikükkel már alig beszélgetek.Az emberek eltávolodnak tőlem.Mindig féltem a magánytól,de most csak arra vágyom.Elszöknék itthonról,de sajnos kapcsolatunk van a Gyermekjóléti Központtal,átmenti otthonban is laktam,ezért félek,ugyanez történne.(szerintetek is?)
Fölöslegesnek érzem magam.Se intelligencia nincs bennem,semmi kedvesség,jószívűség,semmi.
Kérem valaki segítsen,nagyon egyedül érzem magam!
Kedves kérdező!
Ez azért van, mert olyan dolgokat tartasz fontosnak, amik valójában nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!