Miért van az, hogy alig beszélek?
Én olyan ember vagyok, aki szinte csak akkor beszél ha kérdezik. Én nem hozok fel témát, mert nem jut eszembe szinte semmi, nem tudok történeteket mesélni. Pedig szeretnék beszélgetni az emberekkel. Kifejezni se nagyon tudom rendesen a problémáimat. Ez miatt nincsen barátaim, barátnőm se volt még, 26 éves létemre. Nem merek közeledni az emberekhez, azt se tudom, hogy kell. Minden egyes nap azon kesergek, hogy egyedül vagyok.
Kérlek segítsetek, hogy lehetne legalább kicsit megváltoznom.
Még annyit, hogy zavarba, feszült is vagyok az emberek előtt.
okean
Jobban félek, hogy így maradok magányosan egyedül.
Van itt valaki, aki Pécsi, és barátkozni akar annak örülnék.
Nem azért élünk, mert érdemes. Ne azért akarj valamit csinálni, mert akkor valami lesz vagy értelme lesz, hanem csak kezd el értelem nélkül. #7 nagyon klassz dolgokat írt. Emberek közé kell menned. Mert csak ott tudsz megtanulni beszélgetni. És kell, hogy legyél valaki, legyen valami amit gondozol magaddal kapcsolatban, ami a másiknak érdekes lehet. És bátornak kell lenned és kezdeményezned kell. SOKAT. És ebből SOK nem fog összejönni. És akkor tovább kell csinálni sokáig. Pont ugyanazt kell csinálnod mintha zsonglőrködni akarnál tanulni. Folyton feldobod a labdákat és azok leesnek, felveszed őket és újra és megint leesnek stb stb stb. És egyszer csak nagyon sokára menni fog. Lehet éveidbe fog telni.
Azt is gyakorold, hogy lehet megnevettetni másokat. Akár itt az interneten. Ne csak valamiről beszélj, ne csak eszköz legyen a nyelv, hanem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!