Mi lehet a bajom?
általános iskolás koromban csúfoltak, ezért kialakult bennem a szociális fóbia, legalábbis Én úgy gondolom.
Most 18 éves vagyok, és utálok közönség előtt szerepelni, és a fejemben az van, hogy ezt csak úgy győzhetem le, ha belemegyek olyan helyzetekbe, amikről tudom előre, hogy szívni fogok. Magyarul, engem csúfoltak kiskoromban, aminek hatására megváltoztam a csúfolók hatására, nem tudtam a talpamra állni, és kiállni magamért, és inkább elraktároztam a traumát, és ez most bontakozódott ki 18 éves koromban. Azt érzem, hogy ezt csak úgy tudom legyőzni, ha valami szándékos hülyeséget csinálok, vagy olyat, amit nem merek megtenni a szociális fóbiától adódóan. Pl: szerepelni közönség előtt (amit iszonyúan utálok) vagy bemenni egy Auchanba, és idegen emberekkel elkezdeni beszélgetni valami tök hülyeségről. Mit gondoltok? (ui: járok pszichológushoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!