Hol találok pszichológiai teszteket?
Figyelt kérdés
Kinyomtatható verzióban?
És milyen személyiségtesztek vannak, amelyekkel alkalmasságot szoktak megállapítani (név szerint)?
(fegyvertartásról van szó konkrétan, de más területekre vonatkozó tesztek is érdekelnének)
2014. dec. 14. 07:09
1/5 anonim válasza:
Ilyen teszteket nem fognak kitenni. Szép is volna.
2/5 A kérdező kommentje:
dehogynem ... egyszer már láttam is vhol, csak mivel nem emlékszem a nevükre, ezért rákeresni se tudok. amúgy ősrégi, szimpla személyiségtesztek, semmi extra.
2014. dec. 14. 11:03
3/5 anonim válasza:
Attól, hogy valami "szimpla", meg "ősrégi", még nem kerül fel a netre, hogy mindenki számára elérhető legyen. A legtöbb ilyen teszt eleve nem is ingyenesen használható, engedélyt kell kérned a szerzőjétől, pénzt kell érte fizetned. Ráadásul mivel nyilván a kiértékeléshez szakértelem szükséges, nem lenne semmi értelme laikusok kezébe adni.
4/5 A kérdező kommentje:
jó, rendben ... már megtaláltam egyet, köszi. a NEVÜKRE lettem volna kíváncsi, és pl az Eysenck-féle személyiségtesztet már meg is találtam nyomtatható változatban, kiértékelési útmutatóval együtt (én azt nem írtam, hogy laikus vagyok benne teljesen ...)
2014. dec. 15. 07:21
5/5 anonim válasza:
Ha nem vagy szakmabeli, akkor laikus vagy. Hobbiból pszichológiai könyveket olvasni nem ugyanaz, mint pszichológiát tanulni 8-10 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!