Tudtok sikertörténeteket pszichológiai problémák esetében?
Figyelt kérdés
Sokszor csak azt hallom, hogy orvoshoz jár egy illető, gyógyszert is szed, és viszonylag stabilan túléli a mindennapokat, de igazából nem gyógyul meg. Tud valaki igazi gyógyulásról mesélni? Bármilyen történet jöhet.2014. szept. 26. 15:20
1/1 anonim válasza:
pánik beteg voltam ... akkor még csak szép latin neve volt :)
doktornő írt gyógyszert (intézetben is voltam vagy két hetet), és közölte: ... ezt magának kell megoldania, mert a gyógyszer csak átmeneti segítséget nyújt.
OK!, és hogyan? - Relaxáljon, és kevés problémát vegyen magára.
Na kb egy -két évig voltam olyan szinten, hogy napi problémám igazából nem volt, de amikor elhagytam az országhatárt, vagy amikor alagútban mentem, vagy beültem egy moziba és lekapcsolták a világítást jött a rosszullét, szívdobogás, verítékezés ... aztán ez szép lassan elmúlt immár 30 éve, és azóta sem jött vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!