Tudnátok jellemezni pszichológiai szempontból?
Sziasztok 21 éves vagyok férfi és elégé más talán katant vagyok de nem tudom ezért kérdezem a véleményeteket.Tehát vidéken élek középiskolai végzettségem van dolgozok van autóm normálisan öltözködök stb tehát nem vagyok egy luser egyszerűen csak többen jelezték már ,hogy lehet fel kéne keresnem egy pszichológust. Mivel kerülöm a kapcsolatokat gyakorlatilag nincsenek barátaim soha nem is voltak barátnőm se volt még soha nem is vonzódok sexuálisan semelyik nemhez se , nem is volt soha sexuális aktusom de még egy lány kezét se fogtam meg soha egyszerűen semmi. Gyakran könnyen dühbe jövők akár neki is megyek bárkinek ,elég szélsőséges a világnézetem nem igazán tudom mi a különbség egy bogár elnyomása és egy ember megütése között .Gyakran hazudok is általában ha valaki leszolít beszélgetni akar velem akkor veszem a lapot de nem tudom magam kifejezni ezért elég gyakran némán helyeselek és rá hagyom az emberekre a dolgot.Persze van hobbiaim is :sport,filmek,kocsik de ezekkel is egyedül foglalkozom és ezen nem is akarok változtatni csak kiváncsi vagyok rá hátha tudja valaki mi ennek a pszichológiai megnevezése.
Persze az is lehet ,hogy csak szimplán idióta vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!