Pánikbetegséget, hogyen lehet lekűzdeni?
Mindenképpen olvasd el ezt a könyvet:
Tanulmányozhatod a téma irodalmát, addig is elfoglalod magad, lekötöd a gondolataidat, szerintem érdekesnek fogod találni. Új világ nyílik meg előtted. A tudással együtt érezni fogod, hogy miért érdemes élni.
Sok sikert !
Szendi nem volt pánikbeteg, nekem viszont voltak rohamaim.
2 év nagyjából gyógyszermentesség elég volt, de így nem lehet legyűrni. Antidepit szedek és hat ahogy kell.
nekem volt pánikom és legyürtem (gyógyszer nélkül).
mikor és hol kezdődött? emlékszel az első rosszullétre?
Az én tapasztalatom, hogy meg kell tanulni nem foglalkozni a környezetnek való megfeleléssel. (akkor se, ha úgy érzed néznek!) Bizni kell önmagadban. Ha visszaállítod az önbizalmad emúlik.
Nekem is sikerült leküzdeni, azért néha még előjön, de közel sem olyan gyakorisággal, mint régebben.
Én nem szedtem rá gyógyszert, saját magamat nyugtattam, mikor rám jött a roham.. Nem mondom, h egyszerű volt, és könnyen ment, de örülök neki, hogy nem kellett xanax és társait szednem. Tereld el a figyelmedet, gondolj másra, olvassál, hallgass zenét.. A lényeg, hogy elfoglald magadat, a gondolatod ne "kalandozzon" a rohamok felé, mert minél jobban koncentrálsz rá, annál rosszabb lesz!
Idő kell hozzá,és az hogy tudatosuljon benned hogy a pánikbetegség egy hülyeség:)
Nálam 3 éve jött elő,és halálfélelmeim voltak a rohamoktól mert nem tudtam mi bajom.Mikor diagnosztizálták 3 hónap mulva,miközben napi szinten volt 5-10 rohamom,rendesen örültem hogy nem szervi bajom van.Elkezdtem nagyon gyenge gyógyszert szedni,amit szedek a mai napig.Igaz annyira kicsi adagban,hogy az orvosom már kérdezte,hogy ugye tisztában vagyok vele,hogy az egész csak placebó hatás:D
Beképzelem magamnak hogy hat.
Mikor éreztem hogy jön a roham,nem próbáltam leküzdeni,hanem mondogattam magamban:Tudom hogy ez csak hiszti,és az agyam csinálja.Azóta megunta,és nem nagyon jött:)
igen az a baj h ha nincs mivel lekötni magam akk ezen jár az agyam........:S
de miután elmúlik már nem is kell foglalkozni vele (1-2hónap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!