Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet megoldás az öngyilkosság...

Lehet megoldás az öngyilkosság egy olyan problémára amire nincs más megoldás?

Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni a testem, túl alacsony vagyok(175 centi), ez miatt nehéz párt találnom, nem tudom elfogadni hogy csak ekkorára nőttem, és ezen változtatni nem lehet semmivel.(férfi vagyok).
2010. jan. 31. 19:13
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Az a nagy baj veled, hogy általánosítod a nőket. Azért mert egyszer ezt szóvá tette egy csajszi, ezért frusztrált lettél egy egész életre?

Én 160 cm/L vagyok. Soha nem volt 170 cm-nél magasabb pasim.

Akkor érthető valamelyest a problémád, ha manöken alkatú nőt szeretnél magad mellé.

BIZTOS, hogy nem a magasságod miatt nem találsz párt magadnak!!!

2010. febr. 2. 20:17
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Hüly' vagy nem csoda hogy lekoptatnak.
2010. febr. 3. 01:40
 33/42 anonim válasza:

(: Az ilyeneken mindig elmosolyodok. Egy ideig ku.rva rondának tartottam magam, de rájöttem, hogy MAGABIZTOSNAK KELL LENNI. Ez nem közhely... Elhatároztam, hogy magabiztos leszek. És az lettem! Sokkal máshogyabban viszonyulnak hozzám a lányok, mint előtte. Ajánlok egy oldalt, ami sokat segített a fejlődésemben:

www.forum.pua.hu

2010. febr. 3. 23:21
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez önértékelési zavar. Olyan mint az anorexia amikor sovány csajok hiszik magukat kövérnek. Háziorvoshoz menj, ő tud beutalót adni a körzeti pszichológushoz..

Tanulj, sportolj, dogozz stb sztem azaz szerezz tapasztalatokat. Elég rosszul választasz lányokat ha mindig ilyeneket sikerül kifognod..

2010. febr. 6. 07:19
 35/42 anonim ***** válasza:

Én nő létemre 172 cm magas vagyok,a párom alig 160 centis pasi,mégis 8 éve együtt vagyunk és imádjuk egymást a mai napig.Soha nem cserélném le még egy Adonisra sem.

Hidd el,normális nőnél nem a magasság számít.

2010. febr. 8. 06:08
 36/42 A kérdező kommentje:

Sajnos elég kevés normális nő van akkor:D

Sokan azt mondják hogy 185nél kezdődik a pasi.

2010. febr. 8. 15:47
 37/42 anonim ***** válasza:
Irány dél, ott alacsonyabbak az emberek!
2010. febr. 10. 12:11
 38/42 A kérdező kommentje:

Megyek!:D

Egyébként már változott a véleményem, hülye voltam hogy így gondolkodtam:D

2010. febr. 10. 22:23
 39/42 anonim ***** válasza:
Tényleg nem vagy alacsony, és nincs értelme öngyilkosnak lenned, ennyi ember nem tévedhet, nyugi!
2010. febr. 11. 09:55
 40/42 anonim ***** válasza:
Na, hát még jó, hogy nem lettél öngyilok!
2010. febr. 11. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!