Lehet megoldás az öngyilkosság egy olyan problémára amire nincs más megoldás?
Az a nagy baj veled, hogy általánosítod a nőket. Azért mert egyszer ezt szóvá tette egy csajszi, ezért frusztrált lettél egy egész életre?
Én 160 cm/L vagyok. Soha nem volt 170 cm-nél magasabb pasim.
Akkor érthető valamelyest a problémád, ha manöken alkatú nőt szeretnél magad mellé.
BIZTOS, hogy nem a magasságod miatt nem találsz párt magadnak!!!
(: Az ilyeneken mindig elmosolyodok. Egy ideig ku.rva rondának tartottam magam, de rájöttem, hogy MAGABIZTOSNAK KELL LENNI. Ez nem közhely... Elhatároztam, hogy magabiztos leszek. És az lettem! Sokkal máshogyabban viszonyulnak hozzám a lányok, mint előtte. Ajánlok egy oldalt, ami sokat segített a fejlődésemben:
www.forum.pua.hu
Ez önértékelési zavar. Olyan mint az anorexia amikor sovány csajok hiszik magukat kövérnek. Háziorvoshoz menj, ő tud beutalót adni a körzeti pszichológushoz..
Tanulj, sportolj, dogozz stb sztem azaz szerezz tapasztalatokat. Elég rosszul választasz lányokat ha mindig ilyeneket sikerül kifognod..
Én nő létemre 172 cm magas vagyok,a párom alig 160 centis pasi,mégis 8 éve együtt vagyunk és imádjuk egymást a mai napig.Soha nem cserélném le még egy Adonisra sem.
Hidd el,normális nőnél nem a magasság számít.
Sajnos elég kevés normális nő van akkor:D
Sokan azt mondják hogy 185nél kezdődik a pasi.
Megyek!:D
Egyébként már változott a véleményem, hülye voltam hogy így gondolkodtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!