Lehet megoldás az öngyilkosság egy olyan problémára amire nincs más megoldás?
Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni a testem, túl alacsony vagyok(175 centi), ez miatt nehéz párt találnom, nem tudom elfogadni hogy csak ekkorára nőttem, és ezen változtatni nem lehet semmivel.(férfi vagyok).2010. jan. 31. 19:13
21/42 anonim válasza:
Jah és előző vagyok emiatt ne h öngyilkos legyél!!!!!!!!!!!! Semmi értelme ha te tudnád h én mit éltem át 14 év alatt és h mért akartam öngyilkos lenni örülnél h te nem jártál igy mint én..
22/42 anonim válasza:
Családtagom 22 évesen kapot egy szörnyű diagnozist:( nem lehet kezelni.... Tényleg olyan rossz alacsonynak lenni?
23/42 A kérdező kommentje:
Utolsó?Te meg miről beszélsz milyen alacsony?175 centi szerinted alacsony?Inkább lennék 2 méteres és cukorbeteg, vagy süket, vagy valami, jobb lenne.
2010. febr. 2. 15:50
24/42 anonim válasza:
Alacsony??? hogy lennél már alacsony ne viccelj!! 175 cm szted hol alacsony?? Egyáltalán nem ezért nehéz párt találnod. én 17 lány vok és 166 cm-szal én is alacsony vok és?? A barátom 170 cm és egyáltalán nem érdekel. Hidd el mi csajok egyáltalán nem úgy válogatunk hogy csak a 190 cm-es fiúk jók, tudod ki akarná hogy mellette egy oszlop álljon és mindig ágaskodni kellejn ha csókolózni akarsz. Ekkora hülyeséget még nem is hallottam ezért öngyilkosnak lenni?? Jesszus
Minket az érdekel, hogy humoros, udavira, aranyos, kedves legyen emelett ápolt, ( ne legyen +20 kilo többelt, nagy szakállú, büdüs izzadt) De sztem a magasság egyáltalán nem
Sztem ott belül lehet a baj és nem a külsőddel.
25/42 A kérdező kommentje:
Éppen ti lányok támasztotok ilyen elvárásokat, minden csaj szereti a magas srácokat, a külső a lényeg nektek, te úgy látszik kivétel vagy, engem egész életemben a külsőm alapján ítéltek meg a nők, senkit nem érdekeltek a belső tulajdonságaim.
2010. febr. 2. 19:16
26/42 anonim válasza:
18:03-as és 18:05-ös vagyok figyi engem is mindenki külső alapján ítél meg:/sajna vannak ilyen emberek akik külső alapján ítélnek meg:/de ha megismernének tuti h más lenne a véleményük rólad.
27/42 anonim válasza:
amúgy meg a barátom 17 éves 174 cm és mégis volt barátnője és most is van aki én vok:)DE ha így állsz hozzá a dolgokhoz h "ugye találok párt magamnak"akkor is nem is mész semmire csak arra h még-jobban elbizonytalanítod maga!!!
28/42 A kérdező kommentje:
Nem változik a véleményük rólam, egy csaj pl. azért utasított vissza mert nem vagyok legalább 185 centi izmos, tehát "helyes pasi" ezt így meg is mondta, pedig ő csak 160centi, tehát nem értelek titeket nőket, és nem ez volt az 1. eset
2010. febr. 2. 19:25
29/42 anonim válasza:
19:24-es vagyok bocsi rosszul irtam!! Nah ha úgy állsz hozzá h "úgyse találok párt magamnak"ezt rosszul irtam.
30/42 anonim válasza:
Hmm a legtöbben nem ilyenek vagyunk, máshol kéne ismerkedned..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!