Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet megoldás az öngyilkosság...

Lehet megoldás az öngyilkosság egy olyan problémára amire nincs más megoldás?

Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni a testem, túl alacsony vagyok(175 centi), ez miatt nehéz párt találnom, nem tudom elfogadni hogy csak ekkorára nőttem, és ezen változtatni nem lehet semmivel.(férfi vagyok).
2010. jan. 31. 19:13
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Pedig nem kamu! Ti lehet hogy jót derültök rajta de nekem ez nagy csalódás és nem érzem jól magam a bőrömben, lehet ezen nevetni meg azt mondani hogy kamu, de attól ez még így lesz.Ez a pszichológus dolog hogyan működik?Elmegyek a kórházba és ott tudok beszélni egy ilyen orvossal?
2010. jan. 31. 21:25
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen szakrendelésen. De maszek is lehet. Nálunk a védőnői szolgálatnál is van. De ha ott nincs, ahol laksz, akkor biztos tudnak ajánlani egyet.

Pszichológust keress és ne pszichiátert.

És ha csak gyógyszerfelírással le akar rázni, az gagyi, akkor keress másikat.

És remélem mire végzel megtudod majd a saját jó listádat, amit most nem írtál le :-)

2010. jan. 31. 21:55
 13/42 anonim ***** válasza:
nekem ebből a kérdésből az jön le, hogy nem veszed komolyan magadat. egy terápia segíthet az önértékeléseden.
2010. jan. 31. 21:57
 14/42 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nincsenek is jó tulajdonságaim, rosszakat nem lehetne sorolni helyettük?Mert azt tudok egy csomót:D
2010. jan. 31. 22:13
 15/42 anonim ***** válasza:
vanna nők akik az alacsony pasikat szeretik
2010. jan. 31. 23:17
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Hülyéskedsz???175 centi az pont ideális...ne beszélj hülyeségeket,ez nonszensz, hogy

emiatt öngyilkos akarsz lenni, fogalmad sincs ezzel

mekkora fájdalmat okoznál a szeretteidnek mekkora

űrt hagynál magad után( én már csak tudom anyukám is ezt tette)Fordulj szakemberhez!

2010. febr. 1. 08:48
 17/42 anonim ***** válasza:
Ne akarj görcsösen párt találni, és ne legyél gátlásos a termeted miatt. Beszéld ki magad, az mindkettőn segít.
2010. febr. 1. 09:43
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

A Családsegítőhöz is lehet fordulni.

Ott is van pszichológus.

Létezik családterápia, kineziológus, önismereti tréning stb.

Kérdés, hol laksz? Mielőtt párt keresel, kérj segítséget szakembertől mindenképpen. Mindenkinek vannak jó tulajdonságai, te sem vagy kivétel. Ez önértékelési probléma, gyerekkorodban gyökerezhet.

Ha rendbe jöttél, és szereted magad hibáiddal együtt, akkor majd megleled a neked való párt. Én pl. 152 cm (lány)vagyok, és megtanultam elfogadni ezt a tényt, amin nem lehet változtatni. Viszont szépen énekelek, és jól táncolok, mindig vannak körülöttem fiúk.

2010. febr. 1. 12:51
 19/42 A kérdező kommentje:
Talán onnan eredhet ez a kisebbségi érzés hogy általános iskolában én voltam a legalacsonyabb az osztályban, tornasorban álltunk és a legkisebb voltam, mindenki csak törpének hívott, a lányok főleg, lassan nőttem mindig is.
2010. febr. 1. 15:18
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak bántani de mita alacsony a 175 cm?én örülnék ha annyi lennék tudod én mennyi vagyok 14 éves létemre?148cm és az osztályban meg mindenki magasabb nálam:(na és akk mi van igy kell elfogadni magad amilyen vagy sajna ezzel együtt kell élned.
2010. febr. 1. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!