Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 18L vagyok, dührohamok stb....

18L vagyok, dührohamok stb. törnek rám. Mi van velem? Pls! (lent folytatom )

Figyelt kérdés

Anyumék régen össze-össze vertek apummal, én azokat végignéztem, néha sikítoztam. Nagyon nehezen tudtam elaludni, emlékszem egyszer anyum nyugtatót adott, hogy aludjak. Néha csak néztem magam elé, nem pislogtam, nem bambán, inkább olyan "keményen". Anyu akkor el is akart vinni pszichológushoz, de végül ez nem történt meg. Lehet nincs köze a kettőnek egymáshoz...

Most van pasim, ma pl. hívott palacsintázni, annyira k1vántam de nemet mondtam, egyszerűen jól esett (?????), hogy úgy fáj nemet mondani...

Kérlelt, de nem mentem, ő elment sörözni a haverjaival, a telóján nem lehetett elérni. Kiakadtam, bőgtem egész délután és mikor felhívott üvöltöztem neki, pofoztam magam meg ilyenek...

Ez máskor is előfordul, olyankor csak tépem a hajamat, ordítozok és egyáltalán nem bírok uralkodni magamon.

Volt alkalom, mikor bevettem egy nyugtatót, hogy múljon már el ez az állapot.

Mi van velem? Bolond vagyok???

Kérlek szépen segítsetek!!

2010. jan. 31. 17:16
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Köszi, olyan rendesek vagytok...

Arra rájöttem, hogy sokszor büntettem magam és majd ezen próbálok változtatni...

2010. jan. 31. 19:40
 22/34 anonim ***** válasza:
46%
Tipikus borderline személyiségzavar! Mind a tünetek, mind a kiváltó ok ezt tükrözi. Nem pszihológusra, hanem pszihiáterre van szükséged!
2010. jan. 31. 21:30
 23/34 A kérdező kommentje:

Az mit jelent???

Kérlek segíts...

Mit tehet egy pszichiáter velem??

2010. febr. 1. 19:23
 24/34 anonim ***** válasza:
64%
ne foglalkozz ezzel, nem vagy skizofrén, és nincs szükséged pszichiáterre.
2010. febr. 2. 10:03
 25/34 anonim ***** válasza:
52%

A skizo meg a border különböző dolgok. De a pszichológus is elküldi majd áterhez, ha szükséges.

Az áter annyiban különbözik a lógustól, hogy kevesebbet beszélget, és gyógyszereket ír fel.

2010. febr. 2. 16:50
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
a borderline és a skizophrenia valóban nem ugyanaz, a border több éves pszichiátriai kezelésével lehet elérni az utóbbi stádiumot.
2010. febr. 2. 17:15
 27/34 A kérdező kommentje:

És ha nem megyek pszichológushoz, hanem így maradok???

Amúgy a dührohamok meg a saját magam ütlegelése nem olyan gyakori, csak néha fordul elő... És az igaz rám, hogy pl. a barátaimat sem tudom megtartani, egy sincs, azt lehet mondani. Meg még ilyenek...

2010. febr. 2. 17:16
 28/34 A kérdező kommentje:

Ne ijesztgessetek, kérlek...

:S

2010. febr. 2. 17:31
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
hát így is maradhatsz, de gondolom nem érzed jól magad. Ha meg akarsz változni segíthet egy jó pszichológus (és nem pszichiáter!), de ez alapvetően rajtad múlik. Figyelj arra, hogy ne büntesd magad és másokat se bánts magad körül.
2010. febr. 2. 17:45
 30/34 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nincs veled nagy gond, ne vagy beteg. Tudatosan próbálj figyelni a viselkedésedre és pl ne lepődj meg hogy a barátod elmegy sörözni a haverjaival ha kikosarazod.
2010. febr. 6. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!