Szorongás, stressz, dührohamok, agresszió? Valami nagy gáz van velem?
Először is a pánikbetegségből kilehet gyógyulni, természetesen elsősorban nyugodt környezet kell, bár amint olvastam az sajnos nálad nincs meg. Amelett akarat erő, és sajnos (bár nem minden esetben) gyógyeres kezelés is, de ez csak annyit takar hogy elmész háziorvosodhoz, elmondod neki ő vagy tudja hogy mit kell felírni vagy ad egy beutalót és más szakorvos felírja neked.
Az aggreszió és dühroham emelett az élet mellett pedig nem csoda... Pszihológiát tanulok, nem voltam még ilyen helyzetben de tananyagból annyit megtanultam hogy ilyenkor nem a folytonos vitatkozás, hangos ajtócsapkodás a legjobb fölleg nem hosszú távon ahhoz hogy a családtagjaid megváltozzanak. A legjobb módszer a kérdezés technika ami annyit takar hogy amikor például édesanyád idegesen, ordibálva szemrehányást tesz neked, te a legnyugodtabban (ami fontosos) semmmi idegeskedés és szenvtelenkedés nélkül megkérdezed hogy most ezt nem tudnád meg csinálni? vagy hogy nem gondolod hogy én most hulla fáradt vagyok stb stb...
Ez annyiban jobb hogy amikor az embert válaszra kényszerítk, muszáj átgondolnia a dolgokat hgogy reaggáljon és egy idő után az agyban annyi információ összegyűlik, mikor átgondolja hogy lassan (elméletileg) rádöbben hogy mennyire nehéz neked és neki se ártana tenni valamit. Ez persze hosszadalmas és nem az egyik napról a másikra fog működni. Lehet hogy eleinte a kérdésedre csak annyit reagáll hogy hagyjál már...
De ha tudod alkalmazni, NYUGODTAN kezelni akkor segíthet.
Én remélem is hogy jobb lesz!:) Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!