Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet pánik tünete, vagy...

Ez lehet pánik tünete, vagy ez inkabb más?

Figyelt kérdés

Néha olyan furán érzem magam. Teljesen erőtlen vagyok, es ma is baratnomnel az edesannyja kérdezte tőlem, beteg vagyok-e, kérdem miert. Mert azt mondja a szemem is furán áll, es olyan kimerult, fáradtnak nézek ki. Mielott eljöttem kezdtem szedelegni. Mint aki álmos de mégsem az az érzés.

Hazajöttem es megilyedtem mert rendesen olyan érzésem volt hogy mindjart elájulok. Szédültem, mint akiben van egy kis ital. Gondoltam gyorsan lezuhanyzom, es utana jobban voltam, gondolataimat is probaltam elhesegetni. Mindez 2 órája volt. Most itt fekszem már az ágyban es semmi bajom. Ez a fajta ájulás közeli érzés lehet a pánikbetegség tünete?

Sajnos hajlamos vagyok erre a betegségre, már rajottem. Volt is olyan rohamom regebben, de az ilyen halálfélelem féle volt. Mostanaban meg ilyen szédülés, totál belassultsag, ájulás közeli állapot. De csak panikos dolog lehet. Mit gondoltok?

2014. dec. 2. 01:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!