Személyiségzavarnak számít, ha valaki azt szeretné, hogy személyiségzavara legyen?
Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 22:15
4/13 HalandoVegtelen válasza:
Szemelyisegzavarnak nem, de zavartszemelyisegnek igen ?! Nah mind1, de tenger alati reteken soha ne kaszalj frissen hamozot bundas kenyeret.
5/13 anonim válasza:
Nem, csak azt hogy gőzöd nincs mi az a személyiségzavar. De pótolhatod hiányosságod, ha veszed a fáradtságot és utána nézel. Létezik GOOGLE!
6/13 Arnold901005 válasza:
Nem tudom. De nagyon rossz dolog, tapasztalat, szóval örülni kell annak, ha elkerüli az embert. Ezt egy pszichodokival kellene megbeszélned, ő tudja csak, hogy mi okozhatja és hogy mit lehet tenni ezzel az érzéssel.
7/13 A kérdező kommentje:
5: hidd el, hogy tudom mi az a személyiségzavar, utána olvastam nem egyszer. Egyszerűen csak nem tudom mitől van ez az érzésem, és szeretnék rájönni.
2014. nov. 20. 22:51
8/13 anonim válasza:
Biztos nem foglalkoznak veled eleget, vagy nem beszélgetnek veled és ha ilyen problémád volna akkor jobban felfigyelnének rád. Nem? De én a helyedben inkább fejleszteném magam, tanulj valamit, jobban megéri mint ezzel foglalkozni, csak az idődet rabolod.
9/13 anonim válasza:
Én azt hiszem, lehet, hogy van is neked valamilyen. Mármint erre vágyni utalhat olyan ki nem alakult, meg nem szilárdult identitásra, ami belefér egy személyiségzavar daignózisba, mellé meg csak van még pár tüneted... tök normális embernek meg sem fordulna a fejében, hogy személyiségzavarokról fog olvasni, vagy ha mégis, az tuti nem, hogy bárcsak neki is lenne. Vagy ha nem is szemcsizavcsi, de valami pszichés defekted tuti van. Nem sértésből írom, halál komoly vagyok. Menj el egy pszichológushoz és beszélgess vele erről. Az, hogy egy betegségre vágysz, már önmagában is betegség lehet. Tudod, vannak, akik mindig orvosok közelében, kórházakban akarnak lenni, mert ott, úgy érzik biztonságban magukat. Nem azt mondom, hogy ilyen vagy, de sérült mindenképp, valahol, valamilyen szinten. Ez se sértés, az emberek többsége sérült. Még mindig ajánlom a pszichológust. Fizess be egy alkalom magánra, 50 perc alatt csak el tudod mondani a gondolataidat, meg ő is, hogy mit gondol erről.
10/13 anonim válasza:
Igen, kérdésed is már arra utal hogy neked is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!