Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rivotrilt hol találok?

Ari03 kérdése:

Rivotrilt hol találok?

Figyelt kérdés
Nem tudok eljutni az orvosomhoz.

2014. nov. 19. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Pedig csak ott,mert receptköteles.De háziorvos is fel tudja írni,csak vmivel drágábban.
2014. nov. 19. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen, aki itt keres rivotrilt. Csak orvos írhatja fel, háziorvos a szakorvos javaslata alapján. Ha nagyon kell, juss el mégis az orvoshoz.
2014. nov. 19. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyébként vannak olyan patikák Budapesten, amelyek recept nélkül is kiadnak jópár gyógyszert, de csak azokat, amelyek nem támogatottak, hanem a teljes áron kell amúgy is megvenni őket.
2014. nov. 19. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Rivotrilt már nem kapsz recept nélkül, még személyit is kérhetnek a kiváltásához.

Megvenni jó pénzért persze bármit lehet, némi keresgélés után.. De ezt nem ajánlom.

2014. nov. 19. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:

4:

Elhiszem, nem ismerem a gyakorlatot a rivotril körül. Én csak azt mondom, hogy vannak ilyenek.

2014. nov. 19. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem már kétszer írtál emiatt privit.

Van egy bontatlan üvegem.

Sosem kapod meg. ;)

Ha én képes voltam felíratni, te is az leszel. Hajrá hajrá.

2014. nov. 20. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is kaptam privit valakitől!
2014. nov. 20. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ott van a neve a kérdésnél. Én ebből tudom, már kétszer is írt ugyanezen a néven, csak nem válaszoltam. Mindig ilyen hülye kifogásokat sorolt, hogy miért nem tud íratni, mint egy normális ember. Hülye drogos.
2014. nov. 20. 19:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Az olyan ember ne legyen ,fent aki itélkezik ,egy emberről akit nem is imer ,és sértegeti!!!
2014. dec. 21. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
De fent vagyok. Még mindig fent vagyok. Fent, fent, fent! Olyan szép priviket írtál nekem. Rögtön hármat. Simogatták az egómat. Haha. Amúgy Rivotrilt a gyógyszertárban találsz, receptet pedig a pszichiáter ad! Bármelyik, mert szeretik felírni! Kimondottan szeretik, csak úgy osztogatják. Elég nagy BALFÉK lehetsz, ha neked nem sikerült még azóta sem szerezned!
2014. dec. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!