Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kitől tudnék rivotrilt venni?

Triazolo kérdése:

Kitől tudnék rivotrilt venni?

Figyelt kérdés
Valaki esetleg tud? Miskolc környékén. Fontos lenne.
2014. nov. 14. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt a gyógyszert szakorvos írhatja fel (vagy javaslata alapján a háziorvos). Ha valaki át tudja adni, akkor nem szedte be. Arra már nem is merek gondolni, hogy esetleg nem legálisan jutott hozzá...

Menj el az orvoshoz, ha neked annyira kell, felírja, legálisan!

2014. nov. 14. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért nem írnak fel neked? Találj ki kamu sztorit, mindenkinek felírják. Ha pedig a TB-s nem ír, vagy nem eleget, akkor menj el egy magánhoz íratni, az se kerülhet sokkal többe mint illegálisan hozzájutni, nem derül ki a TB-s előtt soha, és legalább biztos nem valami hamisítványt kapsz.
2014. nov. 14. 10:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen sajnos Tb miatt nem szeretnék visszamenni,ahhoz akihez jártam eddig. De igen ő felírt nekem pár nyugtatót,amire szükségem is lenne továbbra is,ugyanis pánikbeteg vagyok,meg depressziós is. Sajnos így még dolgozni sem tudok elmenni,meg még jó pár hely van amit kerülök.
2014. nov. 14. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Mármint hogy nem tudod fizetni a TB-det? Mert ha nem ez a baj, hanem csak az orvossal van bajod, akkor szabad orvosválasztás van és mehetsz másikhoz. Ha a TB-t nincs pénzed fizetni, az gázabb, mert akkor nyilván a magánorvost sem tudnád, de akkor az illegális rivót sem. :( Azt nem 50 forintért vesztegetik, mint a gyógyszertárban.
2014. nov. 14. 10:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos így nem nagyon tudok emberek között sokáig lenni,meg olyan helyre menni,ahol ahol nagy a tömeg és sok az idegen,vagy netán ha még szerepelnem is kell. :( A másik baj az ,hogy szüleim kijelentették,hogy válasszak vagy abbahagyom a gyógyszer szedést vagy költözzek el és felejtsem el őket. Sajnos ebben ők nem segítenek nekem.
2014. nov. 14. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:

ha ők ezt mondták,akkor ők soha nem is voltak a szüleid,azaz a gyógyulásod ellen vannak!

Ez a helyzet meg fog téged erősíteni és az ilyen emberek akik az egészséged és a velük való lakás melletti döntést kérik akkor én azonnal ott hagynám őket örökre!!

Gusztustalan hogy ilyen emberek foglalják a földi helyet és szívják áldásos levegőjét!!!Töröld őket és minden egyes iratodat változtasd meg,a nevedet első körben!!!

aug. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!