Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki, mióta szed rivotrilt és...

Ki, mióta szed rivotrilt és mennyit. és milyen negatív hatását veszi észre?

Figyelt kérdés

2014. nov. 1. 01:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem kellett szednem pár hónapig , neurológiai betegségem volt es meg ott a kórházban elkezdtek adni , majd itthon is szedni kellett . De mára mar elhagyhattam . Amikor szedtem nem éreztem mellékhatását , tök jól aludtam tőle . Nem kellett nagy dózisban szedni , de akkor is fokozatosan álltam le róla .. A végén már csak fel tablettát vettem be néha . Mellékhatásként , mivel nő vagyok ..a ciklusomba kavart be , de mar helyreállt . Neked miért kell szedned ?
2014. nov. 1. 05:51
 2/4 anonim ***** válasza:
0,5-0,5-1 mg dózisban szedem, 1 éve, és semmilyen negatív hatást nem veszek észre, "szeretem" ezt a szert, nekem nagyon bevált.
2014. nov. 1. 08:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Alvászavar, rémálmok, szorongás. De nagyon gyôgyszer ellenes vagyok. Második neked este kell bevenned?
2014. nov. 1. 11:56
 4/4 anonim válasza:
Én szedtem nagyon sokáig, pedig igazából semmi bajom nem volt amiért kellett volna...ha nektek mégis szükségetek van gyógyszerre szerintem szóljatok hogy valami mást írjanak fel...mert a leszokás róla kegyetlen!!! Nagyon hamar függőséget is okoz a káros hatásairól pedig nem is beszélve...
2014. nov. 5. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!