Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen problémára, betegségre...

Milyen problémára, betegségre írt nektek az orvos Rivotrilt?

Figyelt kérdés

2014. aug. 19. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Pánik, depresszió
2014. aug. 19. 19:18
 2/8 homo ludensz ***** válasza:
Valóban ez feszültségoldó gyógyszer csak nem írtad hogy hány mg.os hogyan s mennyit kell szerinte szedned. Feltételezem hogy nem a házi doki írta ki a saját diagnózisára alapozva. Még egy javallat,kell neki egy esetleg kér hét mire rááll a szervezeted ezért ne rohanj rögtön vissza hogy ez nem segített.
2014. aug. 19. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Alkoholfüggő vagyok, és ez kifejezetten ki van emelve, hogy függők ne szedjék, mert hamar kialakul a hozzászokás. Na már most akkor egyik függőségből csúszok a másikba, ha ez így van. 2mg reggel-2mg este
2014. aug. 19. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
4mg/ nap, az kicsit soknak tűnik. Nekem pánikra, az antidepi mellé a 0,5 ös rivó felét kellett szedni.
2014. aug. 20. 19:01
 5/8 homo ludensz ***** válasza:
Szerintem most úgy vélem neked jobban megéri Rivotril függőnek lenni mint alkohol függőnek. Később a gyógyszert képes leszel mérsékelni de a piát nem. A kettő nem egy súlycsoportban van. Nekem sikerült leszoknom valami csoda folytán a piáról és azt mondom a Rivotril függőség végett még senki végezte a sitten vagy egy híd alatt.
2014. aug. 20. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Legfőképpen az utolsó hozzászólást valószínűleg igazad van. A gyógyszert, ha valaki annak használja lehet fokozatosan orvosi ellenőrzés mellett csökkenteni és a végén elhagyni, de e mellett kapok terápiás kezelést, hogy a problémákra ne igyak, hanem megtanuljam kezelni.

Bár engem ez a mennyiség totál kiüt, egész nap csak kóválygok. Terápiás célból gondolom a gyógyszer romboló hatása sokkal elenyészőbb rövidtávon, mint az éveken át tartó alkoholizálás kontroll nélkül.

Természetesen nem szeretnék mindent elveszteni, ami még megmaradt az életemből, ezért kértem segítséget.

2014. aug. 21. 10:16
 7/8 homo ludensz ***** válasza:
Nagyon jó úton haladsz ezt bizton állíthatom. Magam végigjártam e korán sem diadalmenetnek nevezhető utat. Egy biztos, gyenge voltam mert az akkor megoldhatatlannak tűnő problémákat (albérlet,gyerek,filléres gondok) úgy próbáltam elhessegetni hogy a pohár után nyúltam. Túltettem rajta magam hiszen az is az én életem egy fejezete volt s majd te is túl leszel rajta. Semmivel sem lettem jobb csak emberként próbálok élni de alkohol nélkül.
2014. aug. 21. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem epilepszia kezelésére írta.3 féle antiepileptikum mellé írta mint görcs oldót.és azt mondta a stresszt is csökkenti ezáltal a rohamok is csökkenhetnek.hiszen az egyik legfőbb roham kiváltó a stressz.még nem mertem elkezdeni szedni...
2014. nov. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!