Nem valószínú, hogy találok itt ilyen embert, de azért még is, van itt valaki ilyen?
Gyűlölöm az Életet, az embereket, azt, amit másokkal tesznek egyesek.
Nincsenek barátaim, egyedül vagyok és magányos.
Úgy érzem, hogy nem szeret senki, hogy csak magamra számíthatok.
Mégha lenne egy srác, aki szeret, vigyáz rám, és néha átölel, megpuszil, de nincs.
Van családom, mégis úgy érzem, hogy nincs, amit apám velem tesz, azt már nagyon nehezen viselem.
Úgy érzem nem bírom tovább.
Vagdosom magam, annak ellenére, hogy még bőven 18 alatt vagyok dohányzom is.
Megakarok halni, csak gyáva vagyok, hogy megtegyem.
Van itt olyan, aki hasonló helyzetben van, nagyon maga alatt van, depressziós, de nem azért, mert elhagyta a barátja, hasonló dolgokat csinál mint én, szívesen beszélgetne velem, akár eltűnne napokra is?
Lehetőleg olyanok, akik 16 alatt vannak, mint én.
Nem biztos,hogy jo valasztas lenne,ha olyanokkal szeretnel beszelni,mint akik olyanok mint te. Minek? ilyennek ott vagy te... Nem tizenevesekkel kell beszelni,hanem olyanokkal akik idosebbek de ezt megeltek fiatalon... talan veluk tobb ertelme lenne beszelgetni,hiszen egy veled hasonloval csak behuznatok egymast.
Amugy nem latod rosszul a vilagot,valoban szornyu amit az emberek kepesek egymassal tenni,ez sokszor nekem is faj...
Azt is jol latod,h csak magadra szamithatsz,ezt sokszor fogod tapasztalni fogod az eletben... de ezt lehet ugy is latni,h egyedel magadra szamithatsz abban,hogy milyen eletet teremtesz magadnak... tehat egy reszrol olyan a vilag amilyen,mas reszrol meg olyan vilagban fogsz elni amit te teremtesz magadnak. nezopont kerdese-attol fugg minden! hogy honnet nezzuk! Meg fiatal vagy,es elotted az elet,ugyhogy keszulj fel,nemsokara nagykoru leszel es rajtad fog mulni a sajat eleted!
Köszönöm..
Csak úgy érzem, hogy nem bírom kivárni, még nagykorú leszek, mert addigra öngyilkos leszek.
Inkább nem beszélnék róla.
De köszönöm, hogy ennyien próbáltok segíteni, tényleg, jól esik:)
De a véleményem nem igazán változik a kérdésben feltett dolgokkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!