Hipnozis hang fajlt hol talalok online vagy letoltesre?
Figyelt kérdés
Szuksegem lenne egy olyan hangfajl-ra illetve olyan letolto oldalra ami hipnozis jellegu. Szoval itt azt ertem h segit az ellazulasban, mintha egy terapeutanal ulnek es beszelne hozzam. Peldanak h ertsd mitszeretnek, nekem volt egy olyan fajlom ami a teljes testem ellazitotta. Koszonom elore is.2014. aug. 8. 23:38
1/2 anonim válasza:
A YouTube-on találsz ilyent, de nem ajánlom.
Először tanulj meg relaxálni (autogén tréning), ezután meditálni, és csak ezután jöjjön az egyedül végzett hipnózis. Így elkerülhetőek a pszichés balesetek (pszichózis).
https://www.youtube.com/watch?v=mdzTZJFoZjA
Jobb, ha a hipnózist kiképzett terapeuta végzi.
2/2 Zoloticska válasza:
Nekem segített. Nagy érzelmeket kavart. Egyszerre csak egy tipus hallgatására szabad ráállni, akkor jobban hat, mintha össze, vissza hallgatod.
Elmentem személyesen is 1x, érdekes volt. De csodák nincsenek. Most ráálltam és minden nap csinálom. 1 hónap múlva kielemzem majd hogy mi változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!