Mit tudtok javasolni/mi vált be nektek erős izgulás esetén?
Konkrétan nem tudom megítélni, hogy mi váltja ki az izgulást, de ha olyan helyzet adódik, akkor annyira rágörcsölök, hogy teljesen rosszul leszek tőle, még enni se tudok, fázok, remegek, és mellé társul az émelygős gyomorfájás is...tudjátok milyen az izgulós érzés, na ez pont az, csak erőteljesebb kivitelben. De ez mindig előjön, amikor izgulós dolog jön. Még akkor is, ha teljesen tisztában vagyok vele, hogy nincs miért izgulni, és magam se tudom behatárolni, hogy mégis miért izgulok.
Szóval a kérdésem: mivel lehetne ezeket a fájdalmakat, az izgulás mértékét csökkenteni/megszüntetni? Nem konkrétan bogyókra gondolok, hanem mondjuk X ponton masszírozni, stb. De ha van olyan bogyó, ami természetes, nem erős idegnyugtató (bár az lenne a leghatásosabb...), olyat is mondhattok.
Tudom, hogy neten is találok ilyeneket, de engem az érdekel, ami a többségnek be is vált.
Előre is köszönöm a segítséget, már kezdek lassan kiborulni ettől, hogy szinte sehova nem tudok úgy elmenni, hogy ne lenne gyomoridegem -.-
Ez nem izgulás, hanem szorongás. Jól írták feljebb, hogy ha túl gyakori, akkor a probléma okát kell megkeresni még most, mert később még rosszabb lesz.
Ami beválhat: Hova, vagy Wörishofener Nervenpflege tabletta. Mindkettőnek hasonló a hatóanyaga és enyhébb szorongásnál hatásosak (természetes, gyógynövény alapú tabletták). Nekem nem szoktak használni, de én durvább nyugtatókat szoktam szedni (pl. Xanax). Mások már egy szemtől is el szoktak álmosodni és teljesen megnyugszanak.
Egyébként a gyakori szorongás egy idő után IBS-t is okozhat, amitől még nehezebben fogsz tudni elmenni otthonról, úgyhogy mielőbb kezeltesd.
9: Olvasott szövegértés egyes.
Nem javasoltam, hanem leírtam, hogy nekem már nem használnak a természetes szerek (a relaxáció sem btw.) és azt mondtam, hogy menjen el szakemberhez és a probléma okát találja meg. A szakember alatt nem pszichiáterre, hanem pszichológusra gondoltam.
Xanaxot amúgy sem kap úgy az ember, hogy bemegy a gyógyszertárba és vesz egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!