Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen jó (erős) nyugatót...

Milyen jó (erős) nyugatót ismertek? Orvossal szeretném feliratni, de érdekelne milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nincs semmi családi, mentális problémám! Viszont most vizsgáim lesznek és esténként jó lenne nem feszülten, forgolódni az ágyban hanem egy erős nyugtatót bevenni és csicsika! Alapból nem vagyok ideges feszült ember de most egy nagy téttel bíró vizsgám lesz, és szeretnék kipihenten nyugodtan nekilátni!!!!

2014. szept. 21. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem neked elég lesz pár darab egy erősebb frontinból, vagy akár a 0,25 miligrammos is elég, ha csak az alvás elősegítésére kell. Gondolom nappal tanulsz, és akkor nem akarsz kómás lenni.
2014. szept. 21. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Na nehogy már hozzá nem értőkkel ajánltass magadnak gyógyszert... menj el az orvoshoz, és vele beszéld meg. Minden orvosnál kiverné a biztosítékot, ha úgy állítanál oda, hogy ,,megkérdeztem pár embert, ezt szeretném".
2014. szept. 21. 21:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen nappal tanulnom kell és ébernek lennem! Sportolok is hogy ne csak mentálisan fáradjak el a nap végére ennek ellenére nem megy az alvás, és ez kihat az egész napomra! Ezt akarom egy ilyen gyógyszerrel kezelni! 98 kg vagyok akkor nem lesz kevés az adag amit írtál?
2014. szept. 21. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Ezt az orvosra kellene bíznod, ő ismer Téged és a körülményeidet és ő ismeri a gyógyszereket.
2014. szept. 21. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz kevés, mert többet is bevehetsz belőle. Ahhoz, hogy elaludj, legalább 2-3 darab kell vagy több. De legalább nem lassulsz be tőle. A legtöbb nyugtatót hiába veszed be este, másnap is megmarad a hatása és tiszta kóma leszel.
2014. szept. 21. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Autogén tréning. Nem kell orvossal felíratni, nincs káros hatása, mindössze meg kell tanulni.
2014. szept. 23. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!