Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megint depis vagyok. Mit...

Megint depis vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
megint rám tört a depresszió már egy fél éve is rám tört de most még rosszabb... semmihez semmi kedvem... a haverjaim meg nem is érdekelnek ha valaki átjön akkor el zavarom... sajna szülőkkel nem tom megbeszélni ezeket mert apám még rég elhagyott anyám meg amikor rátérek erre a gondra akkor azt mondja hogy ne hülyéskedjek...
2010. jan. 28. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Rám is és ez nem vicces. Engem télen mindig az utolsó rugások gyötörnek. Nem tud feldobni semmi, de ezt szó szerint értsd. Nem érdekel semmi, elvégzem a munkám, mert pénzből élünk, de egyéb semmi. Valamikor még annak is örültem ha esik a hó, most meg legyintek. De amikor jön a tavasz a pluszok kivirulok, szeretek éni,de nagyon!! Na ez a pár mondat remélem egy picit helyre tesz. Nem csak te vagy aki így érez.
2010. jan. 28. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj minél több pozitív enregiát összegyűjteni. pl. fogj egy füzetet és minden nap legalább egy dolgot írj le ami pozitív. akár annyi is lehet, hogy sütött a nap vagy , hogy finomat ettem. apró dolgok is lehetnek, de legalább nem kerülik el a figyelmed. mert én is eléggé pesszimista vagyok és észre se veszem, hogy jó dolgok is történnek körülöttem. csak a rosszakat veszem észre. és kitaláltam , hogy ilyneket csináljak. nem könnyű am , de tökre felvidít. lehet hogy egy csomó dolgot összetudsz majd írni. :) vagy olyat is cisnáltam, hogy egy A/3-as lapra felírtam színes betűkkel csak a jó tulajdonságaimat, egy másikra meg csomó pozitív dolgot. majd kirakom a falamra , hogy minden nap lássam. a másik dolog, meg hogy növeld az önbizalmad, azt pedig úgy tudod, ha megbízol magadban vagyis elfogadod önmagad. mert belőled csak egy van . és valaki vár rád. és őt úgy találod meg ha mosolyogsz. :) remélem tudtam segíteni. sok sikert.
2010. jan. 28. 20:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Tavasszal is voltam Depis sőt nyáron is... nekem meg nincs jó tulajdonságaim és nem tok semmi pozitiv energiát összegyüjteni olyan állapotban vagyok hogy a gondolataimat is nehezen tudom összeszedni vagy nem is tudom nem tudom mit csináljak már...
2010. jan. 28. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért nem tudsz, mert nem akarsz. Csak próbáld meg. Hogyan telik egy napod?
2010. jan. 28. 20:20
 5/9 A kérdező kommentje:
elmélkedés utána tv meg több elmélkedés... ezen a héten nem mentem suliba...
2010. jan. 29. 13:29
 6/9 Dávid ***** válasza:
100%

Majd egyszer rájössz h hülyeséget beszélsz:))

Annyi a lényeg h "projectet kell belőle csinálni"

Ha 1 tárgyból jóvagy akkor arra tanulj 5x annyit, és másból meg jóval kevesebbet:)

csinálj belőle "projectet":))

Csak egyszer próbáld ki!!!!

Pl. nekem adtak egy vénusz légycsapója (húsevő) növényt,utána olvastam órákig, neveletem+szaporítottam és csináltam belőle vagy húszat, majd elajándékoztam még a suliba is vittem:)) Ez volt a növény-project!

De egy buliban is csinálhatsz projectet, ha 1. te iszod alegtöbbet 2. te vagy aki sosem iszik, és szétoltja a részegeket 3. ha megiszod a Tescopáleszt stb....

De azis project h mindennap más hajat csinálsz magadnak. Egy idő után midnneki az új hairstyle-t várja majd:)

Én pl. poénból beálltam polgárőrségbe, diákmunkáztam Tescoban, amiről blogot írtam:), angolul olvastam híreket(angolul részben magamtól tanultam), barlangtúráztam nehezített fokozaton:)

Az qva unalmas h átjönneka haverok.. menjetek bowlingozni-billiárdozni de te vesd fel az ötletet, különben nem lesz project!!

2010. jan. 29. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Miről elmélkedsz? Tv-zés helyett inkább tanulj vagy olvass. Akarj változni, ha így nem érzed jól magad. Az előttem szóloknak is jó ötleteik vannak és szerintem próbálj pozitív dolgokon gondolkozni. Én is voltam , de depis de kipróbáltam milyen ha dolgokban ha nem is midnig de a jót látom vagy a jót keresem. Jobban éreztem magam. Még mindig nem nem szoktam le a pesszimizmusomról, de haladok, mert próbálok jó dolgokat is keresni.
2010. jan. 30. 13:29
 8/9 anonim válasza:

Hello!

Én nem vagyok depis,de vhogy érzem hogy az leszek,mivel anyum nagyon beteg és meg fog halni...:'(:'(

És már most mutatkoznak a tünetek hogy beszédet hallok,meg nem bírok aludni(pedig nagyon szeretek)És enni sincs kedvem(pedig azt is szeretek).Meg kise mozdulok sehova,csak talán a boltba azt is nagyon nehezen...

És mit lehet ez ellen tenni!!Mert nem bírom...:(

2011. júl. 6. 12:36
 9/9 anonim válasza:
most mi a helyzet?
2018. aug. 4. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!