Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen érzés a légszomj?...

Milyen érzés a légszomj? Nekem kb két hete az van, hogy a szivem mintha egy pillre megállna, aztán a melkasomban érzek egy dobbanást. Régen voltam vele EKG-n, de azt mondták semmi bajom, aztán most megint előjött.

Figyelt kérdés
Egy hete kb minden nap van, de leginkább csak este, mikor fáradt vagyok. Tegnapelőtt azt álmodtam, hogy meghalok, és felriadva ébredtem, szintén légszomjjal. Másnap már alig mertem elaludni, előjött megint ez a dobbanás szerű akármi, rámjött a sirogörcs, és azt hittem megáll a szivem szó szerint, és olyan érzésem volt mintha vmi álomban lennék, nagyon rossz volt. Emellett bizsergett a testem.16/L vagyok, és azt hittem meghalok. A suliban is érzem ha sietek valahova, vagy ha ideges vagyok rögtön előjön, szerintetek miért van ez?
2010. jan. 28. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sorstárs:O

Nekem is ez volt de csak is este, de akkor nagyon, nekem is olyan hogy hirtelen mintha egy pillanatra megállna a szívem aztán dobban egy nagyon nagyot, de olyat, hogy érzem a gyomromban, a melkasomban, stb. Mondjuk én szívbeteg is vagyok, és amikor korházban voltam, és a gép nézte a pulzusom, szaturációm satöbbi, és volt ez az érzés, akkor ott az a csík ami jelzi a szívdobogásod, akkor ott azon a ponton amikor ezt éreztem kiurott az a csík, mint ha tollal valaki felhúzta volnaXD. Mostanában nem volt, csak ha időjárás változás van.

Nagyon szar érzés, mondjuk nekem egy idő után elmúlt.

2010. jan. 29. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A tünetek alapján idegrendszeri, pszichoszomatikus tünetei vannak. Ennek kiváltója legtöbbször szorongás, aggódás, félelem, stressz, elfojtott érzelmi konfliktus. Korából adódóan (16) lehet hormonális oka is. Amire még gondolhat, az az elektromágneses terhelés, elektroszmog. Próbálja meg kerülni a wifi, okostelefon, mobil használatát és éjszakára minél távolabb legyen az elektromos berendezésektől és ha lehet a fali vezetékektől is. A tünetek szerint kihagy a szíve és utána érez egy nagyobb dobbanást amivel a szív rendezi a rakoncátlankodást. Ez általában teljesen ártalmatlan tünet és a felsorolt okok váltják ki. Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, sétáljon a természetben és meditáljon!
2014. márc. 3. 16:05
 13/14 Doncito válasza:

Ez nem szívritmus-zavar? Fogamzásgátlót nem szedsz?

De ha nem szedsz, viszont a jövőben majd egyszer szeretnél, akkor is mindenképpen mondd el ezt a téged kivizsgáló orvosnak szerintem..

2014. márc. 15. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Vajon mi lett vele?
2014. júl. 23. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!