Milyen érzés a légszomj? Nekem kb két hete az van, hogy a szivem mintha egy pillre megállna, aztán a melkasomban érzek egy dobbanást. Régen voltam vele EKG-n, de azt mondták semmi bajom, aztán most megint előjött.
Sorstárs:O
Nekem is ez volt de csak is este, de akkor nagyon, nekem is olyan hogy hirtelen mintha egy pillanatra megállna a szívem aztán dobban egy nagyon nagyot, de olyat, hogy érzem a gyomromban, a melkasomban, stb. Mondjuk én szívbeteg is vagyok, és amikor korházban voltam, és a gép nézte a pulzusom, szaturációm satöbbi, és volt ez az érzés, akkor ott az a csík ami jelzi a szívdobogásod, akkor ott azon a ponton amikor ezt éreztem kiurott az a csík, mint ha tollal valaki felhúzta volnaXD. Mostanában nem volt, csak ha időjárás változás van.
Nagyon szar érzés, mondjuk nekem egy idő után elmúlt.
Ez nem szívritmus-zavar? Fogamzásgátlót nem szedsz?
De ha nem szedsz, viszont a jövőben majd egyszer szeretnél, akkor is mindenképpen mondd el ezt a téged kivizsgáló orvosnak szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!