Mindent elfelejtek, mit csináljak?
Köszönöm a kérdésed,erről jutott eszembe az,hogy én pedig mit felejtettem el.De tényleg. Sajnos én is mindent elfelejtek,ill.sokmindent,és szintén azért, mert szerintem túl sok a feladatom,és mondjuk 10 dologból 8-at megcsinálok és elmarad kettő,akkor az már gáz,nem az a jó,hogy a 8 megvan.De én már idősebb vagyok,bár nálam is elég korai dolog ez.
De egy 12 évesnek,akinek rohamléptekben fejlődnek az agyi idegi kapcsolatai és az izomtömege,lehet mit tenni. Először is: az agy cukorfogyasztó.Legyen nálad mindig egy zacskó sima szőlőcukor,ha eszedbe jut,bekapsz egyet. Túlzásba nem kell vinni, egy zacskó tartson ki azért 3-4 napig.Omega-3: ez nagyon fontos,lehet kapni gyógyszertárakban recept nélkül. De az is sokat segít,ha sok hüvelyes növényt fogyasztasz,bab,borsó,lencse.És legalább a rövidebb napokon(ősz-tél)C és D3 vitamin. Megmutathatod a válaszomat a szüleidnek,akik a házi gyermekorvos véleményét is megkérdezhetik erről,vagy saját magad is elmehetsz az orvosodhoz,elmondhatod neki,mit javasoltam.Valószínű,hogy egyet fog érteni velem,mert én is gyermekorvosi rendelőben dolgozom. Sok sikert és ne csüggedj,addig se rossz megoldás,ha felírod egy noteszbe a napi teendőidet.Én is ezt szoktam tenni,de néha elfelejtem megnézni,mit írtam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!