Hogyan tudnám az agyam fejleszteni? Egy magasabb szintre emelni? (jobb memória, jobb érzékelés, jobb közérzet, gyorsabb felfogás)
Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 00:36
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg az omega3-at szedni, az segíthet. Fokozza az agykapacitást és egyébként is jót tesz a testednek.
Egyébként meg nézz körül, hogy megfelelő-e az életmódod! Eleget alszol? Megfelelően táplálkozol? Megtalálod a saját nyugalmad?
Mert ezek mind közrejátszanak. Fontos, hogy legyen egy napirended, amibe minden belefér. Ne csak kapkodj össze-vissza, mert akkor egymásra halmozódnak a dolgok és az agyad takarékra kapcsol. Ha esetleg ez most nincs meg és úgy érzed, hogy nincs erőd változtatni hirtelen, akkor kapcsolódj ki egy kicsit, pihenj pár napot, ha tudsz és láss hozzá a változtatáshoz!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de félreértettük egymást. Én jól vagyok, egészséges minden. Arra gondoltam, hogy az átlag fölé fejleszteni. Egy átlag ember az agya 5-10%át használja. Hogy tudnám elérni, hogy mondjuk 18-at használjak? A bogyókban meg nem hiszek.
2008. aug. 15. 00:09
4/6 anonim válasza:
Ez egy régi tévhit. Az ember agyának nagy részét használja.
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__19..
5/6 anonim válasza:
Figyu, a vitamin az nem egy bogyo, az vitamin
6/6 anonim válasza:
A megoldás: bármilyen hihetetlen: a rendszeres de élvezettel végzett sporttevékenység. A sport hatására nő a szívtekjesítménye, emelkedik a pulzus a tüdőben gyorsabb a légcsere- a vér megtelik oxigénnel az agyban is így nagyobb és gyorsabb teljesítményre képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!