Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak a férjemmel?...

Mit csináljak a férjemmel? Még csak 65 de már szenilis meg mindent összeront a wc hányinger utana kiborogatja a zsíros olajat a padlóra, erthetetlen

Figyelt kérdés
Megsértődik mindenen ha nem eszem vele akkor mikor akarja biztos eztem valahol stb amúgy nagyon szeretem
2014. nov. 8. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Orvos. Tipikus Alzheimeres tunetek.
2014. nov. 9. 07:50
 12/13 anonim ***** válasza:
59%

Már bocsi, de 20 év korkülönbség van köztetek, te 45,ő 65,mit gondoltál, mikor összejöttél vele,gondolhattad, hogy ez lesz...és ez még a kezdet, tudom, mert idősekkel dolgozom...:(

Én 46 vagyok a férjem 47, szinte egykorúak vagyunk.Nekem sose volt apakomplexusom...De te választottad, benne volt a pakliban, hogy te még fiatal nő leszel ő meg öreg ember.

Tudod, jóban rosszban....

A "még csak, 65...." nem is olyan fiatal már, az én apukám már 57 évesen agyérelmeszesedéses volt, majd 58 évesen meghalt.Szóval, nem 70-80 évesek betegsége csak a szenilitás, elbutulás...

Nem lesz vele könnyű,felkötheted a gatyádat, lehet Cavintont és egyéb gyógyszereket adni neki, de csodákat sajnos ne várj tőle...:(

2014. nov. 9. 10:10
 13/13 anonim ***** válasza:
10/12: nincs rá gyógymód, de kezelik és el tudják nyújtani a súlyosbodás idejét. Apukámnak időnként adtak infúziót és utána hónapokig jobb állapotba került. Ő is szedte a gingko bilobát, de mellette kapott más gyógyszert is, amitől nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett. Így sokkal később került kórházba.
2014. nov. 9. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!