Mit tegyek, hogyne legyek ilyen?
Figyelt kérdés
Mindenkivel összeveszek, sosem vagyok elégedett semmivel,sokak szerint haragtartó vagyok és sértődékeny. Próbálok ellene tenni, de elborul az agyam, és már mondom is a magamét. Persze, főleg azokkal vagyok ilyen, akiket legjobban szeretek: a férjemmel, anyukámmal. Ez az örök elégedetlenség boldogtalanság érzést kelt bennem, pedig nincs okom rá, mégis folyton irigykedem másokra. Vágyakozom valami után, és ha megkapom/elérem alig tart valameddig a boldogság, már jobb kell, már más kell. Elmennék pszichológushoz is, de nem engedhetem meg magamnak. Mit tegyek? Mások hasonló helyzetben...?2010. jan. 27. 09:44
1/3 anonim válasza:
Valószínű beleuntál a monoton hétköznapokba, ha más baj nincs. Picit próbáld meglepni magad valamivel :) Wellness hétvége, vagy akár egy jó vásárlás, fodrász, kozmetikus, akármi, ami kicsit felpezsdít. (nem buta szőke nő vagyok, de valljuk be, ettől minden nő jobban érzi magát)
2/3 anonim válasza:
Ha ilyen ingerlékeny vagy, akkor ajánlom a nyugtató teákat és a magnéziumot B6 vitaminnal.
3/3 anonim válasza:
Ilyen alkat vagy. Próbálj tízig számolni, ne válaszolj rögtön. Ha átgondolod mi történt, lehet másként látod.
Pl. nem azt akarták mondani, ahogyan te értetted.
Ha kimondasz valamit, ami bántó, azt később elég rossz - ritkán lehetetlen - helyrehozni.
A célok elérése után pedig mindenki ezt érzi. A vágyakozás sokkal több örömöt szerez, mint a cél maga. (kiábrándultság is jelentkezhet. (idősebb leszel, majd rájössz és elfogadod ennek törvényszerűségét.
Tehát, lassítás, átgondolás.
ui: Ja, a haragtartásról: nehéz megemészteni némely dolgot, van, hogy a tüske sokáig ott marad. (mint amikor te mondasz másoknak dolgokat) vice...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!