Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálom ha fotóznak. Miért van ez?

Utálom ha fotóznak. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Például osztálykiránduláson, vagy bárhol, ahol le akarnak fotózni, csoportképet akarnak... menekülök. És sokszor nem értik meg, hogy nem akarok rajta lenni a képen... ilyenkor annyira ideges leszek, hogy meg tudnám verni azt aki fotóz.
2014. nov. 4. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán nem vagy kibékülve magaddal, nem fogadod el magad olyannak amilyen vagy.
2014. nov. 4. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Én se szeretem. A fotózást viszont mint művészetet azt kedvelem.
2014. nov. 4. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok és nem tudom megmagyarázni miért. :) Úgy látszik vannak ilyen emberek. Nem a Te hibád, hogy nem értik meg nem akarsz rajta lenni a képeken. Nem mindenki extrovertált, vagy magamutogató, vagy nem is tudom mi a jó szó erre. Mindent tolerálnak és elfogadnak a társadalomban, viszont, ha valaki egy kicsit is introvertáltabb azt rögtön darabokra szedik. Tiszta röhej... :)
2014. nov. 4. 17:55
 4/4 anonim válasza:

Mert tudod hogy felhasználható ellened. Ritkán történik meg, a kockázat minimális persze, de minek a felesleges kockázat, bármilyen mértékű? Nincs belőle semmilyen előnyöd, akkor meg minek?

Aki nem emlékszik az arcomra magától, vgay nem tudja közös emlékeinketz felidézni mankó nélkül, annak nem akarok emlékeztetőt adni egyébként sem. Mindkettőnknek jobb az úgy, és majd én emlékszem helyettetek is. Ha tetszik, ha nem.

2014. nov. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!