Elég nyomorultul érzem magam, utálom magam, hogy ennyire béna vagyok. Mit csináljak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__58..
Emellett hiányzik az exem aki 2 éve le sem szar és tanulnom is kellene, de ilyen állapotban az megy a legkevésbé...
Hát annak idején én is elég béna voltam, bár így is elsőre sikerült minden vizsgám. Bár a forgalmimat szerintem a vizsgabiztosnak köszönhetem, mert nekem is belefékezett az oktató de a vizsgabiztos azt mondta nyugodtan menjek tovább csak figyelmesebben.
Különben nagyon függ az oktatótól tényleg mert az enyém nagyon rendes volt, soha nem beszélt úgy velem.
Én már 12éve vezetek azóta is.
Szerintem menj el pávra és próbáld meg más oktatóval.
Szerintem lexarni. Menj el a pávra, ha valamilyen testi problémád van, ott kiszűrik. Sajnos nagyon sokan vannak, akik rossz vizsgázók, és egyszerűen a lelkiállapotuk miatt nem tudnak mindent jól csinálni.
Ha pedig meglesz, akkor gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, de óvatosan, biztonság az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!