Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiáterem szerint autista...

Pszichiáterem szerint autista vagyok. Lehetek az, ha értelmes vagyok és elvégeztem az egyetemet?

Figyelt kérdés

Pszichiáterem a depressziós kezelésemmel kapcsolatban elmondta, hogy szerinte az a bajom, hogy autista vagyok. Lehet igaza van?

Felnőtt ember vagyok, értelmes vagyok, elvégeztem az egyetemet és nincsenek fúrcsa szokásaim (szerintem). Szerinte viszont autista vagyok. Igaza lehet? Mit tegyek? Hogyan változtassak stb?

2014. nov. 3. 20:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

# 10 elgépelés. Tudom mit jelent és miket foglal magában az autizmus, viszont azt nem tudom, hogy egy válaszoló milyen jól ismeri ezt, ezért tettem fel a kérdést olyan formában, mintha fogalmam sem lenne, hogy képes legyek szűrni a válaszokat legalább alapfokon.

Köszönöm a privát válaszokat ! :)

2015. jan. 20. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kicsit is ismernéd az állapotot, akkor nem kérdeznél olyat alapból, hogy "gyógyítható-e"...
2015. jan. 20. 20:04
 13/16 A kérdező kommentje:

A gyógyítható-e egy elég tág fogalom, a szúk értelmezésén kívűl, mely a tünetek teljes mentességét jelenti létezik egy tágabb értelmezése is, mely a tünetek minimalizálását jelenti illetve egy olyan értelmezése, melyek a tünetek specifikált megjelenését az emberi társas kapcsolatkon kívűlre esőnek értelmezi....

Egyébként annak apropójaként, hogy Putyin itt járt magyarországon elmondom, hogy ő is autista, pont Aspergeres !

2015. febr. 18. 16:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Mik a tüneteid?
2015. febr. 18. 16:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Lényegében semmilyen tünetem sincsen, csupán elhúzódó depresszió.
2015. márc. 18. 20:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Milyen egyetemet végeztél? Csak kíváncsiságból.
2015. márc. 29. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!