Pszichiáterem szerint autista vagyok. Lehetek az, ha értelmes vagyok és elvégeztem az egyetemet?
Pszichiáterem a depressziós kezelésemmel kapcsolatban elmondta, hogy szerinte az a bajom, hogy autista vagyok. Lehet igaza van?
Felnőtt ember vagyok, értelmes vagyok, elvégeztem az egyetemet és nincsenek fúrcsa szokásaim (szerintem). Szerinte viszont autista vagyok. Igaza lehet? Mit tegyek? Hogyan változtassak stb?
# 10 elgépelés. Tudom mit jelent és miket foglal magában az autizmus, viszont azt nem tudom, hogy egy válaszoló milyen jól ismeri ezt, ezért tettem fel a kérdést olyan formában, mintha fogalmam sem lenne, hogy képes legyek szűrni a válaszokat legalább alapfokon.
Köszönöm a privát válaszokat ! :)
A gyógyítható-e egy elég tág fogalom, a szúk értelmezésén kívűl, mely a tünetek teljes mentességét jelenti létezik egy tágabb értelmezése is, mely a tünetek minimalizálását jelenti illetve egy olyan értelmezése, melyek a tünetek specifikált megjelenését az emberi társas kapcsolatkon kívűlre esőnek értelmezi....
Egyébként annak apropójaként, hogy Putyin itt járt magyarországon elmondom, hogy ő is autista, pont Aspergeres !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!