Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Előfordult már veletek hogy...

Előfordult már veletek hogy pozitív érzelem miatt sírtatok? Mi váltotta ki?

Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy pozitív érzelem (öröm, megkönnyebbülés, meghatottság, stb) miatt sírtatok?
2014. nov. 2. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, többször is. Sőt, sokkal könnyebben elsírom magam egy pozitív dolog miatt, mint negatív következtében.

A legutóbbi, ami így sírásba torkollott, az elég bonyolult. A lényeg az, hogy van egy nagyon távoli "ismerősöm" (valójában csak egy velem egykorú fiatal, egyszer-kétszer beszéltünk), akinek egy súlyos betegség miatt veszélyben volt az élete sokáig. Aztán úgy alakult, hogy hónapokig nem tudtam róla semmit, majd teljesen véletlenül egy közösségi oldalon bukkantam rá, és ott a friss képeken már otthon volt, mosolyogva. Lehet hogy gáz, de én annyira örültem így látatlanban is, hogy elpityeredtem. Az az eset mélyen megérintett.

2014. nov. 2. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is sírtam már el magamat boldogságomban. De előfordult, hogy esküvőn is, mert annyira megható volt az egész, pedig alig ismertem a menyasszonyt. Keserúségemben kevesebbszer sírom el magam, pedig az nálam megkönnyebbüléssel szokott járni.
2014. nov. 2. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor hosszas készülés, és 4 hét betegség után lefutottam a 7 km-t 57 perc alatt futóversenyen. Nah akkor bőgtem utána.
2014. nov. 2. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!