Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges, hogy fogyatékos...

Lehetséges, hogy fogyatékos vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és van egy 8 éves húgom. A húgomnak az egyik osztálytársa itt lakik a közelünkben és tegnap áthívták magukhoz az osztálytársáék és apám azt mondta, hogy azért maradjak ott vigyázni rájuk és majd én hozzam haza a húgomat is, szóval én is elmentem és így játszottam velük. Aztán a kisfiú mondta, hogy vannak krétái és hogy rajzoljunk az aszfaltra és én is rajzoltam velük. Aztán amikor hazajöttünk, anyámnak húgom elmesélte, hogy mit csináltunk és kicsit krétás volt a gatyám, erre anyám olyanokat mondott, hogy nem vagyok normális, hogy a földön fetrengtem két kisgyerekkel és hogy olyan vagyok, mint valami fogyatékos és hogy el akar vinni pszichiáterhez, mert biztos valami baj van az agyammal.

Szóval szerintetek lehetek fogyatékos azért, mert játszottam velük?

16/L

2014. okt. 30. 11:50
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Meg se forduljon a fejedben, hogy emiatt értelmi sérült lennél!:D Én is beállok játszani 16 éves lány létemre bármikor a húgomhoz, és anyukám nagyon örül neki! Szerintem mondd meg anyudnak hogy örüljön, hogy nem cigizel, iszol /mint a mai 15-18 évesek/, hanem még tudsz játszani.... Nagyon örülök, hogy rajtam kívül is vannak ilyen játszós emberek :)
2014. nov. 7. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!