Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges, hogy fogyatékos...

Lehetséges, hogy fogyatékos vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és van egy 8 éves húgom. A húgomnak az egyik osztálytársa itt lakik a közelünkben és tegnap áthívták magukhoz az osztálytársáék és apám azt mondta, hogy azért maradjak ott vigyázni rájuk és majd én hozzam haza a húgomat is, szóval én is elmentem és így játszottam velük. Aztán a kisfiú mondta, hogy vannak krétái és hogy rajzoljunk az aszfaltra és én is rajzoltam velük. Aztán amikor hazajöttünk, anyámnak húgom elmesélte, hogy mit csináltunk és kicsit krétás volt a gatyám, erre anyám olyanokat mondott, hogy nem vagyok normális, hogy a földön fetrengtem két kisgyerekkel és hogy olyan vagyok, mint valami fogyatékos és hogy el akar vinni pszichiáterhez, mert biztos valami baj van az agyammal.

Szóval szerintetek lehetek fogyatékos azért, mert játszottam velük?

16/L

2014. okt. 30. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, lehetsz fogyatékos, bár a krétázáshoz túl sok köze nincs.
2014. okt. 30. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
cöhh :D én 23 éves létemre meg se fordulna a fejemben, hogy ne szálljak be a 8 évesek mellé krétázni, ha már rájuk kell vigyáznom :D komolyan :D
2014. okt. 30. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, inkább anyukádnak lenne szüksége pszichológusnak! Egyrészt örülhetne, hogy nem vagy unott, depis tinédzser, hanem tudsz még örülni és játszani; másrészt pedig ha jól értem, amolyan bébiszitter voltál ott, igaz? Egy bébiszitternek nem feltétlen az a dolga, hogy fapofával üljön és nézze, nehogy kigyulladjon a ház. Én is sokszor vigyáztam kis rokongyerekekre, és oda meg vissza voltak tőle, hogy én is velük játszottam. 24 évesen sem éreztem cikinek, hogy a földön kuporogjak a 10 év körüli unokaöcsémmel, és kiskatonákkal bombázzuk egymást meg ilyenek.

Szóval ne aggódj, semmi baj nincs veled. Együtt játszottál a kicsikkel, biztos örültek neki. Jól tetted! :)

2014. okt. 30. 11:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hűha! Bolondok házában a helyed. Ott találkozni fogunk, mert én 57 évesen is beálltam volna játszani. Meg mesefilmeket nézek a tévében, s mesekönyveket is szoktam olvasni.
2014. okt. 30. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:

*pszichológusra

#3-as

2014. okt. 30. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális,én is szoktam játszani kicsikkel,meg mesét nézni velük. Inkább anyád a nem normális,már bocs.
2014. okt. 30. 12:07
 7/11 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy az. Nálam is ugyanez a helyzet, hogy a szüleim folyton piszkálnak vele, hogy viselkedjek a koromhoz (19) illően, meg mikor komolyodok meg.

Szerintem elég komoly, és felelősségtudattal rendelkező vagyok, de nekik a komoly azt jelenti, hogy egy családi rendezvényen képes vagyok fapofával ülni 3 órán keresztül, ahelyett, hogy jól érezném magam, és játszanék a fiatalabb (6-12 éves) rokonokkal.

2014. okt. 30. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyád a fogyatékos, nem Te, már ne is haragudj.
2014. okt. 30. 22:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Uh! Hát nem irigyellek, ha anyukád ennyire merev felnőtt ember. Én 33 éves nő létemre is képes vagyok kis gyerekekkel eljátszadozni akár mivel, ha rám bízzák, igen ha kell kis autókázom velük, és szerintem ez a jó. Nem a komorság, meg a merevség, azok a felnőttek a betegek és nem te! Anyukád menjen pszichológushoz, mond meg neki. De ha ezzel van annyi esze, hogy elvisz, hát akkor sincs semmi gond, nyugodtan elmesélheted mi volt, szerintem úgy is anyukáddal akar majd ezek után beszélgetni. :)
2014. okt. 31. 18:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. okt. 31. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!