Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetek fogyatékos?

Lehetek fogyatékos?

Figyelt kérdés
Sokan mondják rám azt, hogy fogyatékos, vagyok. Szoktak bolondnak is nevezni. Én annak idején leérettségiztem. Az egyetemre is felvettek 4 évet elvégeztem. Az ötödiket azért nem, mert voltak magánéleti gondjaim amik miatt nem volt lehetőségem elmenni vizsgákra. Van kereskedelmi és vendéglátóipari gépszerelő végzettségem is. Lehetek ez esetben mégis fogyatékos? Nagyon sokan mondják azt, hogy az vagyok. Az igaz, hogy a stressztől régebben érthetetlenre felgyorsult a beszédem. Lehet, hogy ezért mondják?

2014. júl. 6. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a beszéded miatt.

Nem vagy magadba fordulós típus? Vagy nincsenek más számára furcsa szokásaid? Errefelé inkább a fogyatékos/bolond szó ilyesmi jelentéssel bír.

2014. júl. 6. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát az a többiek szegénységi bizonyítványa ha valakiről aki zárkózott azt állítják hogy fogyatékos.
2014. júl. 6. 23:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Elég zárkózott vagyok.
2014. júl. 7. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!