Miért nem tudom önmagam adni már régóta?
Figyelt kérdés
Már 2 éve folyton más szerepet játszom, nemtudok egyszerűen önmagam lenni. Mindig példaképeket találok és próbálok olyan stílust felvenni mint az illető. Képtelen vagyok magam adni még a gyermekkori haverok elött sem. És minden napom így telik el hogy valaki másra próbálok hasonlítani.
Mit csináljak ?
2014. okt. 15. 21:33
1/1 anonim válasza:
valószínűleg alacsony az önértékelésed, mrt em bízol abban, hogy mások úgy is elfogadnak, amilyen alapból lennél, színjátszás nélkül. ez komoly probléma, súlyos következményei lehetek, szerintem fordulj szakemberhez, ha megteheted! Ne szégyelld, sokan éreznek így, főleg fiatalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!