Mit csináljak a húgommal?
A napokban a 18 éves húgommal elmentünk pszichológushoz, mivel úgyéreztük, nem tudja kimutatni az érzéseit. Nem kevés idő kellett ahhoz hogy rávegyem, de végül nagy nehezen belement. Kiderült, hogy alexitímiás, amit nála eddig is sejtettünk. (Alexitímia= érzelmi analfabetizmus) Mit tegyek vele? Esetleg gyógyítható? Nagyon fusztrál az érzés hogy a saját testvérem képtelen engem és a családját. Hibásnak érzem magam, mivel észrevehettük volna hogy még csak nem is mosolyog soha, nincsenek barátai, nem sír semmin. Nagyon sajnálom őt :( Ez egyáltalán hogy alakulhatott ki nála?
20/L
azt eleve nem értem, hogy egy pszichológus hogy tud egy ilyen súlyos diagnózist egyetlen alkalomból megállapítani.
szerintem nem a jó pszichológushoz mentetek.
kettő pedig: ha szakemberhez viszed a húgodat, mért nem a szakembert kérdezed, miért a random embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!