Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tudok csinálni a hugommal?

Mit tudok csinálni a hugommal?

Figyelt kérdés

Szóval,az a helyzet,hogy anyu nincs itthol egy jó ideig... Hugommal vagyok eggyüt,nála a stressz,vagy nemtudom mi,kihozta a szorulást(egyébként a "családba" én vagyok szorulásos...)

Kapott glicerines kúpot(3g) nem ért semmit,kapott egy másikat is nem ért semmit...

Anyut nem tudtam még elérni....

Van itthol Dulcolax kúp(bár ezt saját tapasztalatok miatt nem szeretném beadni hugomnak...)

Múltkor is volt ilyen,anyut akkor elértem,akkor aztmondta,hogy adjak neki beöntést,én azt nem merem,és ő se szivleli a dolgot...

Kúphoz is lekell fognom...

Volt egy nővérem,akinek szó nélkül hagyta.. Nekem se,anyunak se hagyta...

Kapott búzafűlevet,ilyeneket,nem ért semmit...

Mit tudok csinálni??????

Kérlek,segitsetek!

Még egy hét... Nem akarom,hogy korházba kerüljön....

Én 17(l) múltam,hugom 14.

2012. szept. 11. 22:24
1 2
 1/18 bamboochatheone ***** válasza:
Szilvalekvár.
2012. szept. 11. 22:31
 2/18 A kérdező kommentje:

Próbáltuk... Mire kiderült a baj,akkora túl nagy lett... Már 4 napja nem volt WC-n...

Már görcsöl eléggé...

Beszéljem meg vele,és adjak neki beöntést? Vagy várjuk meg anyut?(még nem adtam beöntést...)

2012. szept. 11. 22:37
 3/18 anonim ***** válasza:
Szilvalekvár meleg tejjel?Vagy esetleg vajas kenyérre szeleteljetek paradicsomot,azt sózd meg és igyon rá tejet.
2012. szept. 11. 23:20
 4/18 A kérdező kommentje:

Ezeket nem tartom jó ötletnek...

Hívtam anyát,annyit mondott,vagy kúp,vagy beöntés...

Beöntést nem merek,kúp nem ért semmit...

2012. szept. 12. 19:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha semmi nem használ, akkor csak meg kéne próbálni a beöntést, mielőtt nagyobb baj nem lesz! A Húgod érdeke, hogy tudjon kakilni!
2012. szept. 13. 08:29
 6/18 anonim ***** válasza:
Ma 14-e! Már egy hete nem volt széklete?
2012. szept. 14. 18:44
 7/18 A kérdező kommentje:
Ma reggel volt egy kevés és ezt is NEHEZEN... összeszedtem a beöntéshez amit kell.. holnap valahogy meggyőzöm... nem hagyom szenvedni tovább. .. :/
2012. szept. 14. 20:47
 8/18 anonim ***** válasza:
És azt kipróbálnátok egyszer, hogy rendesen isztok VIZET? Nem 1-2 napig, hanem rendszeresen...
2012. szept. 14. 21:41
 9/18 anonim ***** válasza:

fusson 30-40 percet naponta és emellett igyon sok vizet.. tudom nehéz ennyit megtenni az egészségért e az emésztés helyre fog állni...

sok esetben valóban a stressztől alakul ki de amellé még a mozgásszegéy életmód is hozzásegít belassítani az anyagcserét...

2012. szept. 14. 21:46
 10/18 A kérdező kommentje:

Én kevesebbet iszok mint ő,ő kb 1,5-2 litert iszik+turmix,tej,leves stb,szóval szerintem az elég.

Futni utál.

2012. szept. 14. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!