Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tudok csinálni a hugommal?

Mit tudok csinálni a hugommal?

Figyelt kérdés

Szóval,az a helyzet,hogy anyu nincs itthol egy jó ideig... Hugommal vagyok eggyüt,nála a stressz,vagy nemtudom mi,kihozta a szorulást(egyébként a "családba" én vagyok szorulásos...)

Kapott glicerines kúpot(3g) nem ért semmit,kapott egy másikat is nem ért semmit...

Anyut nem tudtam még elérni....

Van itthol Dulcolax kúp(bár ezt saját tapasztalatok miatt nem szeretném beadni hugomnak...)

Múltkor is volt ilyen,anyut akkor elértem,akkor aztmondta,hogy adjak neki beöntést,én azt nem merem,és ő se szivleli a dolgot...

Kúphoz is lekell fognom...

Volt egy nővérem,akinek szó nélkül hagyta.. Nekem se,anyunak se hagyta...

Kapott búzafűlevet,ilyeneket,nem ért semmit...

Mit tudok csinálni??????

Kérlek,segitsetek!

Még egy hét... Nem akarom,hogy korházba kerüljön....

Én 17(l) múltam,hugom 14.

2012. szept. 11. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Zabkása, reszelt alma, meleg tea, ezt a kombót ajánlom. Illetve minden reggel meg kéne innia egy bögre meleg teát.
2012. szept. 14. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
szerintem egy 1 hetes szorulás szarabb dolog mint fél óra mozgás.. ha márfutni nem szeret... milyen mozgást szokott végezni?
2012. szept. 14. 21:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Bicajozik,sétál(futni utál,még kocogni is),régen fejébe vette hogy kigyurja magát..(fegyencedzés) de abbahagyta...
2012. szept. 14. 22:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Direkt találsz mindenre kifogást?Ez se jó,az se jó,ezt nem tartod jó ötletnek stb.Akkor meg minek írtad ki a kérdést???
2012. szept. 15. 12:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Tehetetlen vagyok!!!
2012. szept. 15. 12:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne találj állandóan kifogást! Ha semmi nem használ és a húgod nem tud kakilni, akkor az egyetlen megoldás a beöntés, különben nagyobb baj is lehet! Ha mindig találsz kifogást, akkor azt lehet hinni, hogy kamu a kérdés. Ha tényleg baj lenne, akkor azon lennél, hogy a húgodnak segíts, és ha másképp nem lehet akkor beöntéssel, akármennyire is utálja!
2012. szept. 15. 12:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Reggel elviszem orvoshoz,vagy ügyelet... Mert én tuti nem adom be neki,kúptol is csak nagyon kevés jött ki....
2012. szept. 15. 13:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát szép,mondhatom büszke lehetsz magadra.
2012. szept. 15. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!