Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csináljak a 11 éves...

Faniiii kérdése:

Mit csináljak a 11 éves részeg húgommal?

Figyelt kérdés
Apuék elmentek és csak holnap délelőtt jönnek haza és rám bízták a mostohahúgomat. Kint gördeszkáztunk amikor bejelentette, hogy pisilnie kell és elmegy WCre. Mikor bementem megnézni, hogy hol van már egy pálinkás üveget szorongatott amiből már kb háromnegyede hiányzott (nem hiszem hogy az egészet ő itta meg) most pedig az ebédlőasztalon áll és onnan akar leugrani mert szerinte a padló víz de nem mer mert tele van krokodillal és ezt egy gyertyatartónak magyarázza mit csináljak vele? A szülőknek nem akarok szólni 14/L
2014. ápr. 23. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Legjobb lenne mentőt hívni, és bevitetni gyomormosásra... nem lehet tudni, hogy mennyit ivott és hogyan hat rá, ha teljesen felszívódik.
2014. ápr. 23. 18:28
 2/7 intrepid ***** válasza:
74%
Milyen páleszt ivott, mert olyat akarok én is, én is, ezt nekem is ki kell próbálni egyszer.
2014. ápr. 23. 18:34
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 nem tudom nem akarom hogy megtudják a szülők mert hatalmas botrány lenne belőle+meg már máskor is viccelt ilyennel de most olyan más...

#2 most jelen pill ez izgat a legkevésbé és szagról nem tudom megállapítani

2014. ápr. 23. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal hívj mentőt.

Na igen. Ne tudják meg a szülők...

Tudod mit? Inkább tudjam meg, hogy a 11 éves hülye kölyköm alkohol miatt gyomormosáson volt és mehetek hozzá a kórházba, minthogy a temetőbe járjak.

És remélhetőleg egy jó lecke lenne a hugodnak.

2014. ápr. 23. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholmérgezés. Olyan mértékű is lehet, hogy a tudatzavar mellett eszméletét veszti, leállhat a légzése. Egyáltalán nem játék...
2014. ápr. 23. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha egy szokványos méretű üveg harmadát lehúzta, az még egy felnőtt embernek is érezhető hatást adna, nemhogy egy 11 éves lánynak.

A szüleidnek pedig mindenképp mondd el, nem hiszem, hogy ez csak olyan első alkalom lenne és kíváncsiságból kóstolta meg... lehet most megharagszik érte, hogy elárulod ezt a dolgot, de később mikor már jobban tudatában lesz a dolgoknak ezzel kapcsolatban akkor még hálás lesz Neked.

2014. ápr. 24. 02:11
 7/7 anonim válasza:
Na mi lett?
2014. ápr. 24. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!