Szerintetek hogyan gyozhetnem le ezt a haragomat?
Először jól meg kell rágni magadban. Biztos nem akarsz egyedül élni, hátha ez ösztönöz arra, hogy keress kapcsolatot. Biztos hosszú idő lesz, de megéri, elvétve vannak még normális férfiak. :)
Ha sikerül találni valakit, akit közel tudsz magadhoz engedni, nem árt, ha ő is tud róla, hogy milyen "problémád" van, vele is átrágni, hogy megértsen, és bátorítson, megnyugtasson.
Persze benne van a pakliban a megcsalás, sajnos, de nem tudunk mit tenni, ha a másik annyira menni akar... :(
Sejtem,milyen nehéz neked! Állítólag bennem óriási az agresszió a férfiakkal szemben és ők érzik ezt. (Én nem észlelem ezt,legalábbis nem tudatosult bennem.)
Ugyanakkor tudom,hogy apám és bátyám nagyon sokat vétettek ellenem,ez tükröződhet a többi férfival való kapcsolatomon is. Dolgozom az ügyön,de nagyon lassú. Évtizedeket kell behoznom,ha úgy tetszik néhány év alatt.
Remélem nem terheltelek ezzel,hisz elvileg valami segítség jellegűt kellett volna írnom.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!