Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szeretem előre-hátra...

Miért szeretem előre-hátra mozgatni a felsőtestem ha ülök?

Figyelt kérdés
Lelkiállapotomtól függetlenül csinálom, nem tudom hogy miért, valakinek van ötlete? Nem tudtam, melyik témához írjam. De elég fura dolog, tudtommal ez beteg emberekre jellemző.
2010. jan. 22. 21:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is szoktam ezt csinálni, órán is. :)

Volt egy barátnőm, aki órákon mellettem ült és ő is ilyen volt... :D Ő oldalra dülöngélt, én előre-hátra... :D :D És csak pár perc után tűnt fel mindkettőnknek - többször is előfordult.

Amúgy szerintem egyszerűen azért kezd rá az ember, mert ezzel kicsit le tudja vezetni a felesleges energiákat, legyen szó fizikairól, vagy némi belső feszültségről.

Megnyugtat egy kicsit, ha csinálod, nem? :) Nyugi.

Mondjuk sportolj valamit, ha ennyire zavar. Akkor tuti felhagysz vele. :)

L

2010. jan. 23. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
mert retardált vagy
2010. jan. 24. 00:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyet, megnyugtat, olyan, mintha valaki ringatna :) Itthon egy csomószor rámszólnak, hogy ne csináljam, ezért társaságban megpróbálom visszafogni magam.
2010. jan. 24. 22:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Biztos azért szereted, mert van valami bajod.

Ismertem egy lányt, utcán, villamoson, mindenütt, elöre-hátra hintáztatta magát, közbe beszélt magába.

Beszélt? Nem kiabált is magában, sokszor.

Amikor láttam, és hallottam ahogy mozog alatta a szék a villamoson, és ahogy beszélt magában, jött hogy röhögjek.

A gyárban is mikor eszembe jut, elröhögöm magam.

Meg mikor álltunk a villamoson, és az emberek helyet hagytak neki, hogy rángassa magát.

Ha eszembe jut, elöfog a röhögés, akárhol is vagyok.

2010. febr. 17. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
ez ilyen shakira mozgás
2010. máj. 18. 22:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért pl én: nem tudod :)
2010. máj. 23. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!