Rájöttem, hogy semmiségekért remegek, és ugyanakkor érzéketlen vagyok a legnagyobb dolgokkal szemben! Mi ez, miért van ez? Hogy lehet ebből kilábalni végre?
Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 19:03
1/8 anonim válasza:
azt se tudjuk miről is van szó
így elég nehéz
2/8 A kérdező kommentje:
hogy nem érzem át a nagy dolgokat, pl betörtek hozzánk, s bár nem lett nagy baj, egyszerűen nem tudtam ideges, mérges lenni, nem érdekelt.vagy a munkahelyemen van vm gáz, az sem. vettem egy lakást nemrég, és ennek sem bírok örülni:=(. úgy érzem csak 25ig tudtam talán valamiért lelkesedni, de már akkor is szenvedtem ettől. most 30 vagyok.nem élet ez így:(
2010. jan. 22. 19:16
3/8 anonim válasza:
szerelem hiányod van
ne mond h nem, mert akkor nem szereted az illetőt úgy igazán
ha lenne melletted egy férfi
egy olyan igazi férfi, nem vmi nyápic, aki vigyázna rád akkor jobb lenne minden nem?
4/8 anonim válasza:
Hát én is kíváncsi lennék az igazi válaszokra, mert én is hasonlóan vagyok...
21/L
5/8 A kérdező kommentje:
nem,nem akarom, hogy más vigyázzon rám,sőt, egyedül szeretnék megállni a lábamon (a szerelem meg el is múlik idővel).egyszerűen szeretnék megszabadulni a feleleges ijedelmektől.
2010. jan. 22. 21:45
6/8 A kérdező kommentje:
és normális dolgokra "pazarolni" az érzelmeimet.
2010. jan. 22. 21:46
7/8 anonim válasza:
Olvass Eckhart Tolle nevű csibészt
8/8 anonim válasza:
Az ember párban alkot egészt. Egyedül nem leszel boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!