Hogy kezdjek újra mindent, hogyha már megjártam a legnagyobb mélypontokat?
Kedves tortenet... :(
Tudod a legmelyebb pontrol a legszebb felkelni. Ami meg szep benne, hogy ezutan barki jon neked apro problemakkal, te mar egy tapasztalt, a pokol minden bugyrat megjart bolcs ember leszel es a kis-problemas embereknek a kisujjadbol kirazod a megoldast. Es ezert ok szeretni fognak!:)
De most komolyan: nagyon sok jo film, video, olvasmany van, ami segit abban, hogy megtalald onmagadban az erot arra, hogy kimassz a melybol. Nem kell mastol varni a segitseget. Benned van az ero, csak meg kell tanuld hasznalni. (ez msot kicsit jedi-sen hangzott de igy van.)
Nezd meg Dan Millman A bekes harcos utja c. filmet, vagy olvasd el a Vonzas torvenye c. konyvet.
Adj idot magadnak, nem loverseny az elet. Szeresd onmagad, simogad az arcod es mondogasd magadnak a tukorben, hogy szeretlek. Ez az egy eleted van, a te kezedben van a dontes lehetosege, hogy elqurd, vagy valami nagyszerut, boldogat hozz ki belole.
szerintem az hogy ezt a dolgot megpróbálod kibeszélni az már egy jó dolog.
A pia és a szerhasználat abban esetben ha menekülni akarsz a dolgok elől akkor nem megoldás. Szembe kell állnod a lánnyal akit szeretsz és megmondanod neki.
Ami anyukáddal történik az ellen sajnos nem tudsz tenni semmit. Bele kell törődnöd. Tölts vele minél több időt, tedd boldoggá. Akkor te is jobban fogod érezni magad.
Nézz bele önmagadba és próbáld meg megérteni mi folyik bent. A menekülés soha se megoldás.
Mélyen együttérzek Veled, 16 éves kamaszlány voltam, amikor édesapám meghalt, szintén tüdőrákban.
Fontos lenne, hogy legyen körülötted olyan ember, akivel meg tudod beszélni a problémáidat, segít átvészelni a borzalmas napokat. Amíg anyukád él, legyél minál többet vele, beszélgessetek sokat, élvezzetek ki minden percet. Egy pszichológus nem lenne rossz, szerintem sokat tudna segíteni. Ne maradj teljesen egyedül, mert úgy minden sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!