Szerintetek tényleg beteg vagyok és esetleg pszichológusra van szükségem?
Na. Tinikoromban ment az X-akták c. sorozat. Imádtam nézni, de egy idő után muszáj volt lehagynom róla, mert annyira féltem mint te. Este nem mertem kimenni az udvarra, mert féltem,hogy elvisznek az ufók. :D Apukám 10 évesen elveszitettem igy az anyukámmal aludtam egészen a lagzimig. :D Féltem egyedül aludni, ha éjjel dolgozott, mindig kellett valaki mellém plusz kislámpa. A mai napig félek éjjel sötétben, főleg ha ki kell mennem pisilni. Van hogy inkább tartogatom reggelig. Szeretem a horror filmeket, de már azokat sem nézem, mert akkor megint tojok éjjel. Valamelyest javult azért, már jobban viselem, de egyedül egy házban biztos nem maradnék meg most sem. Tavaly a férjem 3 napra elutazott. A 3 gyerekem velem aludt az ágyban, kint égett a villany... :D Pedig alattunk laknak a tesómék is.
Akkor a rossz főleg ha rosszat álmodok. Na akkor ver a szivem és nem merek visszaaludni, pedig ott a férjem mellettem. Múlt héten is ufókkal álmodtam (ez a fóbiám megmaradt.. Köszönet X-akták! :D ). Hát olyan para fogott el, hogy...hu.
Szerintem se nézz csúnya filmeket, kislampi éjjel. Ezek valamelyest segitenek. És próbálj meg ne gondolni ilyenekre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!