Elkezdtem szedni remotiv extrát, de miért lehet ez (a többi lent)?
Az lenne a kérdésem...pár napja pontosan 6 napja elkezdtem szedni a Remotiv Extrát valamit kezdeni szeretnék magammal mert nem akarok többet lehangolt lenni. Érdekes hogy az nap mikor bevettem az első szemet onnantól 3 napon keresztül olyan feldobott voltam teljesen másképp láttam midnent nem ismertek rám..végre önmagam mertem lenni, nem agódtam dolgokon, laza voltam:). Továbbre is szedem a Remotiv Extrát, De most megint ugyan úgy vagyok mint remotiv előtt..aggódás "bolond" gondolatok a fejben..esténként ilyen magány érzet..ami elég kellemetlen gondolati szállakat indít be a fejemben. Mintha egyedül lennék a világban tom ez elég hülyén hangzik, semmi "melegséget" nem érzek sokszor a lelkemben:S
Kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy ez a remotiv extra ennyire használt az első 3 napban, vagy azt az állapotot én teremtettem elő azzal hogy ugy álltam hozzá..ugyértem van hatása ennek a gyógyszernek az első pár napban?
Az elején valóban placebo hatás érvényesülhetett. A hatás kialakulásához 8-14 nap szükséges. Mivel ez nem szintetikus gyógyszer(értsd vényköteles mesterségesen létrehozott alapanyagok, vegyületek), ezért kerül ennyi időbe, mire kialakul a hatása.
Megkapod a kérdéseidre a választ, ha a forgalmazó honlapján megnézed a leírást, sőt a szakértőjük nagyon szívesen is válaszol rá :-)
Íme a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!