Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elkezdtem szedni remotiv...

Elkezdtem szedni remotiv extrát, de miért lehet ez (a többi lent)?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem...pár napja pontosan 6 napja elkezdtem szedni a Remotiv Extrát valamit kezdeni szeretnék magammal mert nem akarok többet lehangolt lenni. Érdekes hogy az nap mikor bevettem az első szemet onnantól 3 napon keresztül olyan feldobott voltam teljesen másképp láttam midnent nem ismertek rám..végre önmagam mertem lenni, nem agódtam dolgokon, laza voltam:). Továbbre is szedem a Remotiv Extrát, De most megint ugyan úgy vagyok mint remotiv előtt..aggódás "bolond" gondolatok a fejben..esténként ilyen magány érzet..ami elég kellemetlen gondolati szállakat indít be a fejemben. Mintha egyedül lennék a világban tom ez elég hülyén hangzik, semmi "melegséget" nem érzek sokszor a lelkemben:S

Kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy ez a remotiv extra ennyire használt az első 3 napban, vagy azt az állapotot én teremtettem elő azzal hogy ugy álltam hozzá..ugyértem van hatása ennek a gyógyszernek az első pár napban?

2010. jan. 19. 22:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én is szedtem a simát is meg az extrát is. Szerintem az első pár napban csak placebó hatás lehetett, ugyanis csak 2 hét szedés után kezd el hatni.
2010. jan. 19. 22:19
 2/21 anonim válasza:
Sztem csak bemesélted magadnak hogy a gyógyszertől jobban vagy.
2010. jan. 19. 22:21
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha volt placebo hatás, akkor nem kell a gyógyszer. Próbálj meg mosolyogva felkelni. Akkor jobb lesz az egész napod. Nekem sikerült. Pedig én aztán elég zsémbes, mufurc egy teremtés voltam :D
2010. jan. 19. 22:23
 4/21 A kérdező kommentje:
(igen én is erre gondoltam) Bár tanulni lehetne valahol hogy lehet az elménk fölött állni vagyis irányítani azt, nem pedig "ő" "minket". Mert ezek szerint benne van az emberben csak nem tudja magát belülről irányítani..hanem ami jön az jön kész:S és sajnos sokszor rosz jön:S
2010. jan. 19. 22:24
 5/21 A kérdező kommentje:
Első kérdező.. és neked használt ugy értem éreztél valami javulást? hogy feldobodtabb lettél e..hasonló..? vagy valaki irna valami hatást akinek használt és hogy miben jelentkezett
2010. jan. 19. 22:25
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen 3 napon át olyan jól éreztem magam a bőrömben..alig vártam hogy társaságba kerüljek...mindenkivel viccelődtem ..önmagam voltam.
2010. jan. 19. 22:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Különösebb hatásra nem emlékszem, mert idővel megszűnt a rossz hangulatot kiváltó ok is, és akkor abbahagytam. Szóval nekem személy szerint nem használt, de nővérem jobban lett tőle! Kb. csak arra jó, hogy átlendítsen egy-egy rossz időszakon.
2010. jan. 19. 22:30
 8/21 A kérdező kommentje:
Na igen ez ahogy fogalmaztál "rosz hangulatot kiváltó ok" sajnos még nekem megvan, és úgy érzem amíg ezen nem lendülök át...,azt kéne nekem helyre tenni.
2010. jan. 19. 22:35
 9/21 anonim ***** válasza:
Tényleg arra jó, hogy azon átsegítsen ha hosszadalmasabb az ügy, a 2 hetet meg valahogy ki kell húzni :S Sok sikert neked, remélem minden rendbe jön!
2010. jan. 19. 22:40
 10/21 anonim ***** válasza:
26%

Hogy lehet az hogy valaki vegyszerektől boldogabb lesz?

Én lehangolt vagyok az idő nagy részében, de tudom hogy miért, mert sosem tudtam olyan lánnyal összejönni akibe szerelmes lehetek és már 28éves vagyok.

Ha elkezdek ilyesmit szedni akkor majd jó kedvem lesz, és nem is fog kelleni semilyen lány sem?

2010. jan. 20. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!