Elkezdtem szedni remotiv extrát, de miért lehet ez (a többi lent)?
Az lenne a kérdésem...pár napja pontosan 6 napja elkezdtem szedni a Remotiv Extrát valamit kezdeni szeretnék magammal mert nem akarok többet lehangolt lenni. Érdekes hogy az nap mikor bevettem az első szemet onnantól 3 napon keresztül olyan feldobott voltam teljesen másképp láttam midnent nem ismertek rám..végre önmagam mertem lenni, nem agódtam dolgokon, laza voltam:). Továbbre is szedem a Remotiv Extrát, De most megint ugyan úgy vagyok mint remotiv előtt..aggódás "bolond" gondolatok a fejben..esténként ilyen magány érzet..ami elég kellemetlen gondolati szállakat indít be a fejemben. Mintha egyedül lennék a világban tom ez elég hülyén hangzik, semmi "melegséget" nem érzek sokszor a lelkemben:S
Kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy ez a remotiv extra ennyire használt az első 3 napban, vagy azt az állapotot én teremtettem elő azzal hogy ugy álltam hozzá..ugyértem van hatása ennek a gyógyszernek az első pár napban?
Ki mondta hogy pesszimista vagyok?
Meg ha eleve nem tudok találkozni akkor hiába a jókedv.
Ha tudok találkozni akkor jó kedvem is lesz tőle.
Ha így sem akar velem járni akkor mit csináljak?
Na valamit félreértettél.Én a Remotiv Extrát azért szedem, mert kis löketet szeretnék adni magamnak a jó felé.
Pont hogy az a bajom hogy nincs barátnőm, és miért nincs, miattam:S mert feszült vagyok, lehangolt..."visszafog utasítani"... a sok negativ gondolat. A legrosszabb hogy abszolut de semmi okom ezekre a gondolatokra a valóságban.
Ezen szeretnék változtatni és ehhez jó a Remotiv Extra. Amolyan kapaszkodónak löketnek...ahogy az egyik hozzászóló is irta.
Akkor nyugodtan használjunk kokaint is?
Másoknak miért nincs szükségük farmakológiai szerekre hogy sikeresek legyenek?
"Hogy lehet az hogy valaki vegyszerektől boldogabb lesz?
Én lehangolt vagyok az idő nagy részében, de tudom hogy miért, mert sosem tudtam olyan lánnyal összejönni akibe szerelmes lehetek és már 28éves vagyok. "
Hogy lehet az, hogy vegyszerektől tiszta lesz a nyakad?
Hogy lehet az, hogy vegyszerektől elpusztulnak a kórokozók
Hogy lehet az, hogy vegyszerektől lesz édes a tea, vagy sós, vagy keserű?
Hogy lehet az, hogy vegyszerektől lemegy a lázad, elmulik a fogfájásod, stb.
Csak az nem mindegy, hogy melyik vegyszert mire használod?
Ki mondta hogy nem szenvedtem? Voltam szerelmes, szenvedtem miatta, még most is néha. Mit vegyek be? És akkor mi lesz jobb? Amég nem voltam szerelmes nem szenvedtem, nem voltam rosszkedvű, de akkor miért nem tudtam elérni nála semmit?
Ezek szerint nem a jókedven múlik a vonzalom...
És mi számít drognak? Ki határozza ezt meg? Amire rá lehet szokni? A chetelésre is rá lehet szokni és lehet káros. És van aki a kokainra se szokik rá...
Én is szedtem Remotivot, nem rémlik, hogy ilyesmit tapasztaltam volna, placebo hatás lehetett.
Tekintve hogy orbáncfűből készül, nem vegyszer.
Az orbáncfű egyébként rengeteg mindenre jó, kitűnő antioxidáns is, de ami lényeg hogy az okosok szerint folyamatosan, lassan alakul ki a hatása, de idővel legalább olyan jó, mint a "vegyszerek"... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!