Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért vannak ilyen álmaim?

Mért vannak ilyen álmaim?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve kezdődött ez az egész.

Rájöttem hogy akkor vannak ilyen álmaim amikor nagyobb társaságba megyek(pl: koncer, tánc fellépés) ahol 50 embernél több ismeretlen arc van.

Ezek az álmok olyanok hogy szinte nem is álmok, fekszek az ágyamba.. és az ágyam körül a szobámba vannak a (táncosok a táncfellépésről, vagy az emberek a koncertről) és közülük pár ember engem néz.. ekkor én felébredek, vagy félálomba felülök az ágyba(de még ott vannak körülöttem) megigazítom a hajamat, a pizsamámat( ez alap dolog, hogy ha már egyszer néznek akkor ne nézzek ki rosszul, ne álljon össze-vissza a hajam stb) és reggelre tiszta fáradt vagyok..mert egész éjszaka "félálomba" vagyok vagy nem tudom,mintha ébren lettem volna. nagyon idegesít, már nem merek közösségbe menni.

amúgy 14 éves lány vagyok. teljesen egészságes, semmi különösebb bajom nem volt eddig.

mitől vannak ilyen álmaim?

(bocsánat hogy hosszúra sikeredett, de muszály volt leírni. Normális válaszokat szeretnék:) )

2010. jan. 19. 20:30
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsánatot kérek a hibák miatt, nagyon siettem. :S
2010. jan. 19. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit leírsz, ebben semmi rendellenes nincs. Ha téged zavar ez az álom, akkor van mód a megváltoztatására. Épp tegnap küldtem el valakinek a cikket, aki hasonlóról panaszkodott. Sajnos a cikk webcíme már nincs meg, de a levél másolatát el tudom neked küldeni, ha írsz ide egy email címet.
2010. jan. 19. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
én álmomban mindig verekszem, nem részletezem.. egyszer felébredtem, kimentem a fürdőbe, és a tükörben azt láttam, h a fél fejem kék-zöld, vérzik az orrom, meg is tudtam érinteni, és fájt de pár pillanat múlva eltűnt. nem vagy egyedül, látod:) én pl akkor álmodok ilyesmit, ha sok kávét iszom, és zaklatottan fekszem le, nyakamon az összes vizsga..valami miatt szerintem nem tudod elengedni magad, nagyon éberen alszol, emiatt sikeredhetnek az álmaid ilyen életszerűre.
2010. jan. 20. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha egész nap azon izgulsz, hogy mi lesz másnap amikor nagy társaságban leszel, akkor nem csoda, ha erről álmodsz.

Talán túl sokat foglalkozol azzal, hogy mit gondolnak majd a külsődről. Pedig fölösleges ezen stresszelni. Bizz magadban!

2010. jan. 20. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen álmaim. Főleg disco után. Mikor hazamegyek, függetlenül attól, hogy ittam-e vagy nem, szinte hallom a fülemben a dübörgést, és szólnak hozzám a barátaim, azután felkelek és ott az egész disco a szobámban. Már megtanultam kezelni ezeket a dolgokat.Magamban elgondolom, hogy ez csak álom és nem a valóság, itthon vagyok és akkor tudok aludni nyugodtan. Persze ezek a valóságos álmok ugyanúgy megmaradtak, de már tudom kezelni.
2010. jan. 21. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!