Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ez az álmaimban?

Miért van ez az álmaimban?

Figyelt kérdés
Gyakran álmodom azt, hogy valami/valaki bántani akar.. lefognak vagy egyebek én pedig sikítozok, hogy segítség.. van olyan is, hogy álmomban tudom, hogy valaki pl csak egy szobával van arrébb és neki kiabálok pl: Andi segíts! .. de soha nem jön senki segíteni. Ez miért lehet? Köszönöm előre a válaszokat! :)

2014. szept. 15. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem van valami problémád az életedben ,amit nem tudsz éber állapotodban megoldani és ez vetül ki ilyen formában esetleg tartasz valamitől. Van ilyen? :) Persze az is lehet,hogy csak sok horror filmet néztél! :D
2014. szept. 15. 19:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát problémáim azok vannak :/ .. én arra gondoltam,hogy lehet azért álmodom ezt mert úgy gondolom, hogy a való életben is ha bajba kerülnék (bármilyen értelemben) nem jönne senki a segítségemre. Nem nézek túl sok horrort :)) nagyon köszönöm a válaszod!
2014. szept. 15. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is sok ilyen rémálmom volt egy időben vagy legalábbis hasonló. SZerintem azért lehet ez, mert vannak problémáid és vagy az van, hogy segítséget kérsz, de nem segítenek( úgy érzed, hogy nem segítenek) vagy pont azért mert segítséget kérnél, de nem mersz.
2014. szept. 20. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!